SOS Therapy

Zanjo/Zanj energijska podpora pri zanositvi

ŽELITA PREIZKUSITI TUDI VIDVA?

energijska podpora pri zanositvi

z roko v roki smo lahko uspešnejši

50 min ONA

50 min ON

možno samo za 1 os.

Z NARAVNO PODPORO DO ZANOSITVE

vredno je

Zanositev danes ni več samo umevna.

Vzroki so številni, med glavnimi pa je zanesljivo kronični stres in pa po zakonitostih »narave« nepravilen način življenja.

V SOS Therapy si prizadevamo, da Vas-Vaju informiramo o načinu naravne podpore, ki dobesedno rojeva družinske sreče. Vredno je pre in po izkusiti.

izjava stranke

Naključje je hotelo, da sem pred leti, v začetku maja prišla v kontakt z gospodom Prahom, ki mi je predstavil piramido. Ker sem imela 5 let težave z zanositvijo sem se odločila za nakup piramide, saj sem si mislila, da, če sem že toliko vsega preizkusila, bom pa še to. Zanimivo, gospod Mižigoj je takoj zatrdil, da mi bo piramida pomagala pri zanositvi in, da naj jo pričakujem nekako v 4 mesecih. V septembru sem šla drugič na umetno oploditev in v začetku oktobra sem končno zagledala dve črtice na testu. Mižigojeva napoved se je dobesedno uresničila. Piramida mi je pomagala do željenega cilja. Z možem sva bila nepopisno srečna.

Hvalaaaa. Danes nama življenje krasi naša punčka, naš sonček.

(gospa resnim parom, ki obiščejo SOS Therapy izkušnjo podeli osebno)

 

 

Res je, da je človeško telo razumljeno kot zapleten stroj, ki ga znajo popravljati in vzdrževati (zdraviti) zdravniki in uradna medicina, a je res tudi to, da obstaja ob medicini močna naravna podpora »od zgoraj« in »od spodaj«, kar je vredno opaziti, uporabiti in ceniti.

V SOS Therapy, svetu Energijskih terapij se močno prizadevamo, da Vam v storitveni ponudbi omogočimo tovrstno podporo. Sprejemamo in opravljamo jo kot poslanstvo, pri čemer se zavedamo strokovne odgovornosti, diskretne obravnave in srčnosti.

Delamo s čisto in jasno namero, brez vsiljevanj in pričakovanj. To mnogokrat vodi do najvišje radosti.

 

Na tako korekten način, bi Vam-Vama radi predstavili vsebino storitve in predlagali nekatere dodatne podpore, ki so se v praksi izkazale za uspešne.

 

SOS IZZIV

Energija svetlobnega valovanja

Resetira stres, strah, notranjo zakrčenost, nemir, nestrpnost, duševno bolečino;

Uravnava eterično, astralno in duhovno telo, doseže notranji mir, blaženost, svobodo in lahkotnost zavednega dihanja, sproščenost uma, doseže radost in ljubezen

 

Vsaka misel, ki jo pošljemo v svet, je elektromagnetno valovanje, ki pritegne isto vibracijo.

 

Ker želimo, da Vam-Vama SOS IZZIV res natančno predstavimo, Vas-Vaju prijazno vabimo na pogovor, kjer bomo v prijetnem okolju neobvezujoče pokramljali in si izmenjali mnenja.

v vednost

zaupan nam je recept iz časov praprababic