SOS Therapy

XL in XXL TREBUH – OBRAVNAVA za ženski svet

Že po obliki vašega trebuha, vam bomo povedali, kje grešite in kako »grehe« odpraviti.

Rast trebuha navadno povezujemo s tem, da se redimo, a ne vemo natančno zakaj. Nekateri imajo velik trebuh zaradi stresa, spet drugi zaradi sladkarij, preveč ogljikovih hidratov, napačne drže, hormonskih navzkrižji, slabe presnove, premalo gibanja, alkohola… A vedno ni tako.

A* Manualna obravnava z zmagovalno formulo in kreacijo

čas trajanja terapije: 45 min

Maščobe na trebuhu so najbolj trdovratne maščobe, ki se najtežje mehčajo in topijo prav na tem predelu telesa. Mnogokrat za nastanek  teh maščobnih oblog  ni kriva samo nepravilna prehrana in način življenja, temveč se za to nadlogo skriva malo morje nepravilnosti v delovanju samega organizma. Med drugimi za nešteto nevšečnosti poskrbi hormon kortizol, ki se divje sprošča ob vseh stresnih situacijah in postopoma s svojo agresijo ruši vse po vrsti. Domine padajo druga za drugo, trebuh nalaga svojo obrambo v maščevju in telesne funkcije začnejo delati s polovično močjo.

V SOS Therapy smo za Vas pripravili odlično terapevtsko obravnavo, ki se na malenkost drugačen način  loteva tovrstne težave. Rezultati in zadovoljstva mladih mamic, deklet, žena in mam, so izvrstni. Delamo s pristopom spoštovanja in diskretnosti. Delamo s srčnim razumevanjem, saj smo bili pred časom tudi sami »obupanci« na preizkušnji izgube maščevja na območju pasu, želodca in trebuha.

Izkazalo se je, da smo z lastno strategijo na odlični poti, zato se nam zdi pošteno, da izkušnje podelimo tudi med vas, ki nam zaupate.

Prepričani smo, da ste v tem trenutku že močno odločeni, da nas obiščete, se v uvodnem pogovoru z nami posvetujete, mi pa Vam bomo iz oči v oči, podrobneje razložili potek  naše zmagovalne formule in kreacije, na katero smo še kako ponosni.

Obenem  Vam bomo na prvem srečanju pokazali vse produkte in sestavine, s katerim se lotevamo izziva, poleg tega pa boste brezplačno preizkusili tudi naravno energijsko podporo preko BIO PIRAMIDE JP, ki vam pri izgubi maščevja močno pripomore in daje zagon Vašo življenjski bateriji.

Že čutimo, da se bomo »ujeli«, si zaupali in se veselili hitrih premikov in dobrih rezultatov.

Predvsem pa nas bodo osrečevali Vaši zadovoljni nasmehi.

Se zares veselimo srečanja, pa kadarkoli že bo…za Vas zagotovo najbolje, čim prej.

A* Nadgradnja manualne obravnave in energijska podpora

čas trajanja terapije: 45 min