SOS Therapy

Tesla metamorfoza ZDRAVJA

NIKOLA TESLA – človek sedanjosti in prihodnosti

Namen Tesla metamorfoze zdravja® je, da frekvenco svetlobe v telesu človeka pripelje v popolno ravnovesje. Tesla metamorfoza zdravja® se izvaja tako, da se stranke praktik – terapevt ne dotika, ampak se giblje okoli masažne mize in čuti non-stop povezano komunikacijo med svojimi dlanmi in strankinim telesom.

Praviloma so potrebne tri seanse, redkeje štiri ali pet. Tesla metamorfoza zdravja® je navzven videti enako kot zdravljenje s ponovno povezavo, toda raziskave Ljuba Ristovskega so pokazale, da se pri Tesla metamorfozi® aktivirajo specifični valovi, ki se na polikontrastni interferenčni fotografiji (PIP) kažejo kot purpurne barve. Purpurna barva je kombinacija najvišjih in najnižjih valovnih dolžin. (korenska ima rdečo barvo, kronska pa vijolično).

Razlika med določenimi načini zdravljenja naj ne bi bila v tem, kako polagamo ali premikamo roke, temveč v tem, do kakšnih frekvenc in gostot energije, informacij in svetlobe lahko dostopamo in komuniciramo z njim. To energijo praktik uporablja neposredno iz aktivnega etra oz. vesoljnega polja.

Praksa potrjuje, da na posnetkih seans Tesla metamorfoze® prevladujejo purpurne barve, pri pri seansah reikija, Theta zdravljenju in ponovni povezavi pa prevladujejo zeleni valovi. Purpurna barva je barva kronske čakre in to pomeni, da Tesla metamorfoza® direktno aktivira kronsko čakro. Za kronsko čakro vemo, da se nahaja na vrhu glave, da se preko nje povezujemo z višjim izvorom – vesoljem, Bogom, univerzalno inteligenco ali kakorkoli že to poimenujete.

Kronska čakra vpliva na skupek vseh naših resnic, strahov, osebnih izkušenj in vzorcev, shranjenih v energijskih telesih, inteligenco, intuicijo. Omogoča razumevanje in spoznavanje sebe, življenja in povezavo v vesolju. Pri večini zdravilnih metodah energija teče skozi roke zdravilca – praktika, v Tesla metamorfozi® pa energija teče vse naokrog V, NAD in OKOLI. V tem tokokrogu stranka – »zdravljenec« in praktik »zdravitelj«, postaneta del te energije.

Pri zdravljenju s Tesla metamorfozo® gre za zdravljenje z zavestjo višje inteligence, praktik v resnici sploh ničesar ne zdravi. Praktik je vmesni člen, dovoljuje pretok med »zgoraj« in »spodaj« in nikakor ne vpliva na rezultat. Presenetljivo je dejstvo, da Tesla frekvence z razdaljo ne slabijo, temveč se močno krepijo. Zato Tesla metamorfoza zdravja® lahko deluje tudi na daljavo.

opis storitve več v PONUDBI Tesla metamorfoza zdravja

Video