SOS Therapy

Tesla metamorfoza zdravja

Tesla metamorfoza zdravja® 

 

NIKOLA TESLA je glasnik vibracijske medicine

za vse generacije, tudi za živali in rastline.

Tesla metamorfoza zdravja®       39 min

Tesla metamorfoza zdravja® vzbuja med znanstveniki veliko zanimanja zaradi hitrih in pogosto neverjetnih ozdravitev, tudi nekaterih edinstvenih pojavov povezanih s to metodo.

Sodobniki trdijo, da je imel Nikola Tesla telepatske lastnosti in, da je bil ezoterik. Med drugim je imel močno sposobnost vizualizacije in imaginacije. Podobe so se mu že v otroštvu prikazovale kar same po sebi, celo tako intenzivno, da včasih ni razločil, kaj je res in kaj utvara. Vse, kar si je pozneje zamislil, se je v njegovih možganih vrtelo kot prototip, skozi katerega so se rojevali izumi.

Brez dvoma je Tesla kot ezoterik, ZA NAS poskrbel skozi moč energijskega svetlobnega valovanja.

Ena izmed trditev Nikole Tesle: »Eterična Energija oziroma DUH LJUBEZNI deluje skozi tvoje SRCE v najvišji meri ter Te tako osvobodi teže življenja.«

SOS Therapy dodaja:« Eterična Energija, ki Te osvobodi teže življenja, je Tesla metamorfoza®.

Tesla metamorfoza zdravja® je namenjena vzpostavitvi popolnega ravnovesja svetlobnih frekvenc v človeškem telesu.

Vsaka bolezen, ne glede na to ali se odraža na fizičnem, mentalnem ali emocionalnem nivoju, je posledica neravnovesja vitalne življenjske energije v telesu. Njen balans se kaže in jo zaznavamo kot frekvenco svetlobe. V trenutku, ko se v človeku ponovno vzpostavi energijsko ravnovesje, pride tudi do ozdravitve.

Tesla metamorfoza zdravja® celice v živem bitju privede v ravnovesje svetlobe.

Zaradi tega se  prične postopek zdravljenja. Treba je poudariti, da ima vsaka celica v sebi »malo baterijo«, katera seva svetlobo. Ob porušenem ravnovesju (bolezni) določene »bolne« celice oddajajo oslabljeno svetlobo, kar se izraža v težavah medsebojnega komuniciranja in postopno nastaja bolezen. Bolezen kot taka, je običajno večplastna težava psihe, čustev, življenjskega stila (gibanje, prehrana..), sevanj… Pri zdravljenju s Tesla metamorfozo zdravja®, skalarna (svetlobna) energija vzpostavi optimalno frekvenco svetlobe v telesnih celicah, kar omogoča uravnavanje in postopno izboljšanje, če ne celo ozdravitev. Fizično telo je zadnja stopnička, na kateri izbruhne bolezen.

Anya Petrović:”Stranke pripovedujejo celo o ozdravitvi bolezni, ki veljajo v uradni medicini za neozdravljive; od raka, poškodb na hrbtenici, kožnih bolezni, vse do poravnave čustvenih in mentalnih blokad.”

Še pomembnejša od teh ozdravitev pa je lahko človekova evolucija, ki jo spodbujajo Tesla valovi. Tesla valovi z oddaljenostjo postajajo vse močnejši. Preko metode Tesla metamorfoza®, ki lahko povzroči preporod na vseh nivojih, pridejo klienti v stik s Tesla valovi in to neposredno iz vesoljnega polja, brez uporabe električnih naprav.

S Tesla metamorfoza zdravja® se vzpostavlja popolno ravnovesje svetlobnih frekvenc v našem telesu. Na dan pridejo stvari, ki jih je potrebno pozdraviti in se na ta način same od sebe naravnajo, uravnajo in dosežejo ravnovesje. Terapevt ne ve, niti ne želi vedeti, zakaj človek pride na zdravljenje. Ozdravitve so po pričevanjih hitre in neverjetne.

Ozdravitve se očitno zgodijo na nezavednem nivoju, na nivojih, na katere nimamo osebnega vpliva.

Namen Tesla metamorfoze zdravja®  je v sposobnosti, da se frekvenco svetlobe v telesu živega bitja, pripelje v popolno ravnovesje. Aktivirajo se specifični valovi, ki preko Tesla praktika kanalizirano komunicirajo s pravo frekvenco, gostoto energije, pravo informacijo in svetlobnim valovanjem po Tesli. Ta energija se kanalizira neposredno iz aktivnega etra oz. vesoljnega polja.

In, če vse to, kot vmesni člen – kot kanal – kot povezava prenosa energije, opravi oseba, ki energijo aktivno zaznava in čuti že iz otroštva, potem ostanemo odprtih ust in brez besed. Izjemna priložnost, ki kliče sama po sebi.

Ingrid Vas kot “predan” Tesla praktik pričakuje v SOS Therapy, v svetu Energijskih terapij.

Terapevtka Ingrid – praktik Tesla metamorfoze® je oseba, ki pri svojem delu dosega izjemne rezultate. Stranke ji zaupajo in verjamejo v moč duhovne dediščine in ezoteričnega zdravljenja po geniju Nikoli Tesli.

Rezultati in spremembe se pokažejo zelo hitro. Po tretji terapiji oz. seansi je največkrat že jasno ali so se zgodile vidnejše spremembe. V večini primerov zadostujejo tri seanse, po potrebi tudi dodatni cikli.

Sama TESLA terapija se odvija še po zaključenih seansah, ljudje poročajo največkrat  bistvene spremembe v obdobju do treh tednov.

POMEMBNO

Za optimalne rezultate so min. potrebni 3 obiski v razmaku max. 48 ur (priporočeno 3 dnevno zaporedje).

Maksimalni razmak med terapijami je dovoljen 7 dni – ni pa priporočljiv.

Za razliko od večine ostalih BIO energijskih tehnik, kjer se priporoča redno ponavljanje terapij, pri Tesla metamorfozi zdravja®  ni potrebno narediti več kot en – dva cikla po tri (3) terapije, z vmesnim enomesečnim premorom.

Terapija Tesla metamorfoza®  ne nadomešča zdravnika ali zdravniškega zdravljenja.

Diagnoza stranke ni potrebna za izvajanje terapije, saj metoda Tesla metamorfoza zdravja®sama išče pot do vzroka nastanka bolezni. Terapevta – praktika ne zanima trenutno stanje stranke, saj je terapevt – praktik med višjo inteligenco in stranko zgolj posredni kanal oz. vmesni člen, ki omogoči samoumevno zdravljenje.

Terapevt nikoli ne diagnosticira, ne usmerja energije, ne posega v telo, nič ne odvzema , niti ne dodaja v telo stranke. Višja zavest opravlja delo po zakonitostih univerzuma.

Med seanso udobno ležite na terapevtski mizi in se z zaprtimi očmi popolnoma sprostite in prepustite, da energija preko terapevta – praktika steče in opravi svojo nalogo. Najboljše je, da radovedno sprejmete vse, kar zaznavate v sebi, na sebi in okoli sebe. Ni priporočljivo meditiranje, molitev ali izvajanje ritualov. Željeno je, da ne mislite na nič, da ste odprti, da zaupate in verjamete v višje energijske procese. Željeno je, da izkušnjo doživite v polnosti, zavedajoč se, da sodelujete v izjemnem procesu, ki Vam ga namenja Vesolje. Le ta Vam želi omogočiti natančno tisto, kar potrebujete v danem trenutku. V kolikor imate v mislih mentalne zmešnjave, je proces blokiran in zdravljenje oslabljeno, upočasnjeno. Uspešnost terapije ni pogojena z velikimi pričakovanji in z vero v praktika Tesla metamorfoze ali obliko zdravljenja.

Pričakovanja v Tesla metamorfozi® ne obstajajo, ker stranka prejme točno tisto, kar res vzročno potrebuje.

  • čas trajanja: 35 – 40 min
  • optimalno število seans : 3 (tri) v treh zaporednih dneh
  • položaj: stranka oblečena leži na hrbtu– terapija se izvaja brez dotika

 

pomembno: Tesla metamorfoza zdravja®  se lahko po dogovoru izvaja na daljavo

opomba:       v primeru invalidnosti ali bolezni se izrecno Tesla metamorfoza® izvaja v položaju, ki je                                          primeren osebi

v primeru nenadnih nesreč, poslabšanj, tudi umiranj, se Tesla metamorfoza® lahko izvaja na                              daljavo brez osebnega dogovora s klientom (višja sila – inteligenca energije)

 

Da bi v polni meri doživeli terapijo, priporočamo, da se tik pred tem ogibate parfumov in uporabi kozmetičnih pripomočkov, ki imajo vonj; kajenja, pitja alkohola in drugih aromatičnih pijač. Lahko nosite nakit, v kolikor Vas ne pritiska in zateguje. Kovina, nakit, beton, železo, kamen, niti daljava, ne morejo vplivati, niti zaustaviti moči Tesla frekvenc.

V jeziku sodobne ezoterike (pa tudi številnih tradicionalnih duhovnih praks) bi danes dejali, da je svoja odkritja Tesla vizualiziral in imaginiral s tretjim očesom, ki zraste kot resonančni organ med dvema čakrama.

Značilni občutki, ki jih večina strank zazna med terapijo:

– občutek mravljinčenja po telesu

– trzanje očesnih vek

– srčni pulz se okrepi

– valovanje energije po telesu

– toplota, hlad…

– globoko, sproščeno dihanje

– nehoteni in nenadzorovani premiki rok, nog, oči

– različni slušni pojavi

– sproščenost, blažena notranja umirjenost, blagodejen počitek

– sprememba vzorca dihanja

– pogostejša potreba po požiranju

– občutek lebdenja

– videnje različnih barv

– občutek svetlobe, ki potuje po telesu

– občutek valovanja notranjih organov

– občutek, da je preko telesa zapiha hladen veter

– hladna sapica okoli glave in oči

– prijeten občutek selitve v astral

– videnje podob in prizorov kot v sanjah

– občutek nežnega zibanja ali dotika

– srečanja s svojimi pokojnimi člani družine, tudi ostalimi

– zvok glasbe, podoben celim orkestrom ali drugi nenavadni zvoki

– zvok dihanja tretje osebe ob ušesu, ki sploh ne obstaja fizično v prostoru

– občutek, da je terapevt tik ob stranki – le ta pa opravlja svoje delo 5 – 10 m stran

Zaznave klientov po zdravljenju s Tesla metamorfozo zdravja®  (3x), ki jih izpovedujejo v prvih 14-ih dneh:

– občutek notranjega miru in zadovoljstva

– občutek, da se izboljšuje tudi zdravje na fizični ravni

– več energije in veselja do življenja

– ni več pretirane občutljivosti na stresne okoliščine

– boljše počutje na vseh ravneh

– bolečine se zmanjšujejo ali izginejo

– ni več težav z nespečnostjo

– večja odpornost imunskega sistema

– strah kot čutilo se izniči

– kažejo se nove življenjske priložnosti na nekaterih ali vseh nivojih

– nova znanstva s sebi enako mislečimi osebami

– več ustvarjalnosti, novih idej, realizacij

– nove finančne priložnosti

VREDNO JE PREIZKUSITI in DOŽIVETI Tesla metamorfozo zdravja®!

 

ŽIVLJENJE JE DRAGOCENO DARILO, KI NAM JE POKLONJENO.

BODIMO ZANJ HVALEŽNI in ZAHVALNI.

Ingrid M. Antorim je opravila študij Tesla metamorfoze® pri Anyi Petrović in pridobila naziv Tesla praktik – terapevt I, II, III na vseh 3 stopnjah. Njen mentor je Klemen Likar, Tesla terapevt in mentor Tesla metamorfoze® po Anyi Petrović za Slovenijo.

več v zavihku:

Kaj je Tesla metamorfoza®  Kako deluje?