SOS Therapy

Tesla metamorfoza svetlobnega telesa®

Proces Tesla metamorfoza svetlobnega telesa® uravnovesi, sprosti, pomladi in uskladi fizično telo. Zavest stranke lahko preseže omejitve tridimenzionalne ravni zavesti. Življenje je lahko polno ljubezni, radosti in miru. Lahko je prežeto z ubranostjo, ravnovesjem, obiljem in ustvarjalnostjo.

Tesla metamorfoza svetlobnega telesa® po eni strani temelji na ponovni povezavi in informacijah o aksiatonalnih linijah. Po drugi strani pa, da svetlobno telo pomeni dvig duha in povezavo z energijskimi tokovi planeta Zemlje.

To so povezave in sicer točke v ozadju trebuha, na prvem vratnem vretencu, tretje oko ter prsni center. Aktivacija teh točk naprej aktivira štiri kanale povezave (to so aksiatonalne linije). Tesla metamorfoza svetlobnega telesa® pomeni rekonstrukcijo 13 verig DNK, aksiatonalnih linij in čaker, posledično pa to vodi v razvoj svetlobnega bitja.

Pride do telesne, čustvene, umske in duhovne rasti. Če je namen Tesla metamorfoze zdravja® , da frekvenco svetlobe v telesu človeka pripelje v popolno ravnovesje, gre tudi pri Tesla metamorfozi svetlobnega telesa® za vračanje popolne ubranosti svetlobe, le da je proces tukaj še intenzivnejši. Postopek pri Tesla metamorfoza svetlobnega telesa® je zelo natančno določen.

Praktik Tesla metamorfoze brez dotika stranke riše linije z žarkom svetlobe, ki izhaja iz čakre dlani. Trinangulacija posledično aktivira simbol Davidove zvezde. Tesla Svetlobno telo se opravi samo enkrat v življenju in sicer v dveh ločenih seansah v dveh zaporednih dneh oz. z največ dovoljenim vmesnim razmikom 48 ur. Aktivacija deluje do konca življenja in je ni potrebno ponavljati.

Tesla metamorfoza svetlobnega telesa® se priporoča vsem, tudi povsem zdravim ljudem. Mnogi poročajo, da se jim je življenje povsem spremenilo.

Anja Petrović iz prakse našteva naslednje možne koristi pri aksiatonalni poravnavi v obliki Tesla metamorfoza svetlobnega telesa® :

 • umski, čustveni, telesni in duhovni razvoj preide na višjo raven;
 • povečajo se sposobnosti za dajanje in prejemanje ljubezni;
 • zavedanje življenjskega poslanstva;
 • izzvenijo občutki nizke samopodobe, strahu in krivde;
 • spreminja se odnos do vrednot;
 • naravno pomlajevanje obraza in telesa (biološka starost ni pomembna)
 • krepi se samozavest in poglobi se kakovost meditacij, moč manifestiranja
 • intuicija se razvija hitreje, kot bi pričakovali
 • pojavi se več dobrih priložnosti na bilo katerem področju in možnosti več izbir v življenju;
 • uravnovešanje, sprostitev, pomladitev, uskladitev fizičnega telesa;
 • opazne spremembe v odnosih;
 • menjava načina življenja – službe, partnerja, bivališča;
 • srečavanje enako mislečih in delujočih oseb, sebi enakih ali boljših
 • spremembe v sestavi oseb pri druženju, napredovanja, uresničitev skritih želja

Tesla metamorfoza® človeškemu telesu pomaga, da samo po sebi najde popolno ravnovesje svetlobe. Resonanca svetlobnega valovanja po Tesli, brez dvoma opravlja svoje vrhunsko delo. Res pa je, da se brez Tesla praktika, to ne more zgoditi.

Pomembno!

Tesla metamorfoza svetlobnega telesa® se lahko aktivira samo enkrat v življenju.

Seansi se izvajata dva zaporedna dne.

Pogoj za izvedbo Tesla metamorfozo svetlobnega telesa® je, da ima stranka za seboj vsaj (min.) 3 seanse Tesla metamorfoze zdravja®.

V vednost

Tesla je pojasnil je, da je naš planet en sam velik generator elektrike, z njo je nasičeno okolje (kar navsezadnje na statično elektriko občutljivi ljudje občutijo, med nevihtami pa vidimo in slišimo). Temu okolju Tesla pravi medij ali eter, velike centralizirane oddajne postaje pa bi elektriko zajemale in kanalizirale po vsem svetu.

Porabniki bi z vključevanjem svojih strojev to energijo zajemali. V preprostem jeziku bi to pomenilo, kot pravi fizik Dollard, da bi s Teslovim sistemom, »usklajenim z naravno resonančno frekvenco Zemlje«, ko bi ga enkrat zagnali, »lahko izključili vse druge elektrarne, saj bi sončni sistem poganjal elektrarno. Za vedno. Bil bi eno z električnim sistemom Zemlje.« vir Petisvet.si

V SOS Therapy dodajamo skromno mnenje, ki smo ga opazili in izluščili pri svoje delu:« Delovanje energij po Tesli in delovanje energij izpod piramid, so tako izjemno povezane in močne, da pri dopolnjevanju druga z drugo – v skupni rabi, enostavno nimata konkurence.

Izjemno, neverjetno in čudežno! Hvala.