SOS Therapy

TEAM

Ingrid M. Antorim

Ingrid M. Antorim je dolgoletni energijski terapevt, maser, maser – specialist za hrbtenico, refleksoterapevt, praktik Tesla Metamorfoze zdravja®, Tesla komunikacije duše® in Tesla metamorfoze svetlobnega telesa®, Certificiran poznavalec Energijske anatomije Scalar Prana Human Energy System. Svoje poslanstvo opravlja z radostjo, s srcem in predanostjo preko treh desetletji. Izkušnje govorijo same po sebi.  Hvaležna je za vse, kar ji je zaupano tudi od »zgoraj«. Njena edinstvenost je v kompleksni obravnavi vsakega primera, kjer ob stroki prednost daje lastni prirojeni intuiciji in tudi od malega, dani sposobnosti, delovati kot kanal 2. duhovnega žarka – pretoka svetlobe, zlatega žarka, preko čaker na dlaneh. Kot sama najlepše pove:« Srce se da marsikdaj prevarati, Duše nikoli. Ona ne misli, ona čuti in ve, zato nikoli ne dela napak. Duša ostaja, opazuje in nas ne pušča na cedilu, ona nas uči.«

V Sloveniji Ingrid deluje kot uradni svetovalec in ekskluzivni uporabnik BIO PIRAMID JP.

njeno ime lahko poiščete tudi na spodnjih naslovih

https://teslametamorphosis.com/ – »PRACTITIONERS«

http://enervita.bio/»TEAM«

https://sosterapy.com/Kdo je Ingrid

Jerica Šemrl

Jerica Šemrl je strokovnjakinja – mojstrica za pomlajevanje in korekcijo hrbtenice po IST Nano Energijski metodi -IST operational therapist in IST energijski maser. Sicer tudi kozmetični tehnik. 7 letne izkušnje na korekcijah hrbtenic ji dajejo neverjeten uvid v težavnostne stopnje le teh in s strokovnostjo, natančnostjo in odgovornostjo niza izjemne rezultate.

Nekatere stranke celo odklonijo ali prestavijo operativni poseg.

V SOS Therapy deluje 1 – 2 x tedensko. Je iskana in spoštovana, saj je tovrstnih strokovnih terapevtov v Sloveniji le peščica.