SOS Therapy

SPECIAL korekcija za bolečo, zakrčeno in krivo hrbtenico

NOVO V SLOVENIJI – Naravni “servis” hrbtenice.

KOREKCIJA HRBTENICE je strokovna obravnava, ki odvzame bolečine in regenerira kompletno hrbtenico.

Z nežno manipulacijo mehča, razteza, uravnava in regenerira vratna, prsna, ledvena, križna vretenca in trtico, medvretenčne diske, ligamente, medenico in kolke. Poskrbi za ponovno pravilno povezavo z živci in za pretok energije. KOREKCIJA HRBTENICE je najbolj naravna, najbolj učinkovita in najhitrejša pot do zdravja in zdravega gibanja.

Hrbtenica oskrbuje vse notranje organe. Je tudi glavni most za živčni sistem in za večino krvnih žil. Vemo, da so vse telesne tekočine in pretočnost energije odvisne od hrbtenice. Če hrbtenica ni zdrava in, če vretenca niso v pravilnem položaju, pride do pritiska na živčni sistem, ta pa ima za posledice raznovrstne, zelo moteče in boleče zdravstvene težave.

V to spada tudi išias, migrena, alergije, mravljinčenje rok, nog in pa seveda bolečine v mišicah, vezeh, kosteh in bolezni notranjih organov.

Zaradi težav v hrbtenici lahko odzvanjajo bolečine v vse dele telesa in organe.

KOREKCIJA HRBTENICE ni kiropraktika, niti masaža; je hiter in učinkovit način zdravljenja hrbtenice. Je 100% naravna, neboleča metoda, ne uporablja se zdravil in električnih aparatov.

Kdo in zakaj dela KOREKCIJO HRBTENICE?

Mojstrica manualne obravnave s strokovno izobrazbo in večletnimi izkušnjami s KOREKCIJO HRBTENICE je v 95% uspešna pri odpravi težav v zgornjem in spodnjem delu hrbtenice. Naj si gre za primer spondiloze, skolioze ali kifoze ter ostalih degenerativnih sprememb, tudi v kolkih in medenici. KOREKCIJA HRBTENICO naravna, popravi in pozdravi. Tehnika poškodovane ali celo operirane dele hrbtenice hitro vrne v prvotno stanje. Poškodbe ali po operativna stanja se obravnavajo, če je od nastale situacije preteklo dovolj časa.

v razmislek

Mnogokrat je za vrtoglavico in šumenje v ušesih kriva težava z mehurjem.

Tako težavo v SOS Therapy navadno rešimo s KOREKCIJO HRBTENICE.

Terapija se izvaja naravno – manualno, brez aparatov in olja, preko cele hrbtenice.

Oseba leži na trebuhu na masažni mizi in je od pasu navzgor brez oblačil.

Bolečine v zgornjem in spodnjem delu hrbtenice, togosti, zakrčenosti, okorelosti in še mnogi simptomi, so med najpogostejšimi problemi sodobnega človeka. Zaradi preveč sedenja, računalniškega dela, dvigovanja bremen, otrok ali iz drugih razlogov, vedno bolj trpimo v bolečinah. Ko se to zgodi, veliko ljudi poseže po zdravilih, vendar je to olajšanje kratkotrajno.

Ne glede na to, ali gre za bolečino v vratu, ramenih, kolkih, napetosti v hrbtenici ali okorne togosti pri obračanju, so bolečine v hrbtu bolezen moderne dobe in ni odraslega, ki se s tem problemom ni srečal vsaj enkrat v življenju.

Zdravila, protivnetne kreme in fizioterapije, žal v večini primerov pomagajo le začasno.

Bolečine se sčasoma spet ponovijo in ponavljajo.

PROGRAM KOREKCIJE HRBTENICE ima starodavno zgodovino in je povezan z najbolj naprednim načinom obravnavanja zdravja in preprečevanjem staranja skeleta oz. okostja. Po KOREKCIJI HRBTENICE ne prenehajo samo bolečine, tudi veliko bolezni avtomatsko izzveni, hkrati pa ste zaščiteni pred novimi obolenji.

HRBTENICA JE KORENINA NAŠEGA ŽIVLJENJA IN STEBER NAŠEGA ZDRAVJA.

KOREKCIJA HRBTENICE ni kiropraktika, niti masaža; je hiter in učinkovit način zdravljenja hrbtenice. Je 100% naravna, neboleča metoda, ne uporablja se zdravil in električnih aparatov.

KOREKCIJA hrbtenice z manipulacijo mehča, razteza, uravnava in regenerira vratna, prsna, ledvena, križna vretenca in trtico, medvretenčne diske, ligamente, medenico in kolke.

V SOS Therapy smo tukaj zato, da Vas odrešimo bolečin, trpljenja, Vam omehčamo in naravnamo hrbtenico in vse tisto, kar imate stisnjeno in nimate v ravnovesju oz. v pravi legi.

REZULTATI (v praksi)

* Lega hrbtenice se popravi

* Posledično pravilno delovanje notranjih organov

* Izboljšanje splošnega počutja in zdravstvenega stanja

* Blokade se sprostijo in bolečine popustijo – izzvenijo

* Človek postane gibčnejši, lahkotnejši

* Poveča se pretok energije – oseba postane energetsko pretočna, hitrejša, občutek olajšanja