SOS Therapy

SOS Energy Therapy

EKSKLUZIVNA PONUDBA

za težave v dobi “modernega človeka”

 

SOS Energy Therapy

za um, dušo in telo

čas: 60 min / 75 min   

 

Poznate koga, ki mu primanjkuje energije?

 

Strah, bolezen, nemoč, bolečine, izrazita utrujenost

vedno nastanejo zaradi ponavljajočega se stresa in pomanjkanja energije.

STRES VPLIVA NA VSAKOGAR DRUGAČE.

Nespečnost, tesnoba, strah, bolečine v želodcu, težko dihanje, jok, …

Stres

 • slabša sposobnost za opravljanje nalog,
 • dolgoročno poruši imunski sistem,
 • privede do bolezni,
 • ne dopušča, da ostanemo v sedanjem trenutku…

KJE SE UMIRITI, KJE SE NAPOLNITI?

 

BOJAZNI NI VEČ – TUKAJ JE

SOS Energy Therapy

NOVOST,

KI KOT »PRVA POMOČ« UTEGNE POSTATI MARSIKOMU VSAKDANJA

»NUJNOST«, »POTREBA«, »REŠITEV«.

TUKAJ SMO, DA VAM POMAGAMO DO VEČ ENERGIJE

in BOLJŠEGA POČUTJA.

PAZITE NASE!

SOS Energy Terapy

 SOS Energy Therapy je manualni (ročni) priklop na »naravno energijo« z vso pripadajočo obravnavo. Je izjemno nežna, varna in blagodejna terapija. Poskrbi, da se napolni notranja baterija in se vsestransko umirijo telo, um in duša. Po njej se veliko lažje obvladuje preobremenjenosti, časovne ter ostale stiske in težje izzive.

 

SOS Energy Therapy je dežurna »nujnost« za vse preobremenjene in utrujene.

OPIS STORITVE

SOS Energy Therapy temelji na vnosu energije preko energijskih kanalov, ki uravnavajo pretočnost življenjske energije. S tem se sproži proces samozdravljenja, saj je bistvo v podpori, da telo prejme primanjkljaj energije oz. telo pomiri na vseh nivojih, kadar ima le ta preveč energije.

Na ta način se uravna enakomeren tok življenjske energije, ki prepreči vse, kar je motečega. Pri tem oseba zazna globok počitek, nevidna moč ji poklanja umirjenost, jo polni z »naravnim gorivom» in jo ob koncu blagoslovi z mirom.

Um je odklopljen, telo kliče po hvaležnosti.

Počutje? Ah,… preizkusite sami… Mi Vemo, da se boste vrnili in vračali …

 čas: 60min / 75 min   

KAJ VSEBUJE SOS Energy Therapy?

– manualno obravnavo hrbtenice; pretok energije preko hrbtenjače

– aktivacijo svetlobnega valovanja energije; polnitev notranje baterije

– uravnavanje energijskih centrov; čaker, meridianov = aura

– umirjanje z bioenergijo (toplotno pregrevanje) preko glave, čela, ramen, prsnega koša

– počitek pod BAKRENO PIRAMIDO JP (prejem energije)

– »trenutek s samim seboj« ob toplem ali hladnem napitku

 

SOS Energy Therapy 

POMOČ IN PODPORA ZA

 • zelo utrujene
 • potrte
 • preobremenjene
 • izgorele
 • ustrahovane
 • kolerične
 • agresivne
 • kronično utrujene
 • izčrpane
 • nestrpne
 • nervozne
 • živčne
 • ne naspane

 

Ko človek znova v sebi ujame mir,

postane oseba,

ki »v miru« lahko živi z drugimi.

REZULTATI

 • naravno gorivo
 • več energije
 • moč
 • globoka umirjenost
 • notranji mir
 • sproščenost
 • lahkotnost
 • samozavest
 • počitek
 • tišina
 • odklop
 • izjemna podpora

 

Dovolite si sprejeti nekaj, kar resnično potrebujete.

Potrebujete nekaj za dvig energije?

Ste težko prisotni v sedanjem trenutku?

Morate nujno zaključiti zastavljeno, pa vam ne gre?

 

SOS Energy Terapy je manualni pristop s stabilizacijo pretoka telesne energije, ki poskrbi, da se telo ponovno napolni z naravnim »gorivom« in je pripravljeno za ponoven odriv.

Fizično telo predstavlja najnižjo obliko energije. To je fizična, materialna, vidna, opisna energija, medtem, ko so čustva, duhovnost, razum in ustvarjalnost, ki so del energijskega telesa, energije z višjimi frekvenčnimi valovnimi dolžinami.

 

Za to, da človeška bitja preživimo, moramo dihati, telesu preskrbeti hrano in seveda energijo. Prav slednjega pa nas nihče ni učil, niti naučil. Žal.

SOS Energy Terapy je inovativna storitev, ki se je postopno oblikovala pri rehabilitaciji energijskega padca iz lastne izkušnje. Zaradi energijske izčrpanosti in mentalne preobremenjenosti se je postopoma pojavila kronična utrujenost in izgorelost, ta je pripeljala do obolenja živcev in osebne popolne nemoči. Iz vsega hudega, je kot strela z jasnega udarila še depresija. Strah je nadvladal notranji mir in za sabo potegnil kopico bolezni ter začrtal nedostojno življenje. Takšno stanje ni opisljivo z besedami. A skozi zmagovalno formulo, je ponovno posijalo sonce.

KER NAM JE MAR ZA VAS IN VAŠE POČUTJE NA VSEH NIVOJIH BIVANJA

Oče medicine Hipokrat je opisal, da je BIO energija kot “sila, ki teče skozi roke mnogih ljudi”.

 

Vsi smo energijska bitja.

Vsaka telesna motnja je posledica količinskega primanjkljaja v pretoku energije skozi organizem. Premalo energije zaznamo, ko porabimo več energije kot jo pridelamo in vnesemo v sebe. Če se ta »matematika v minus« prevečkrat ponovi in se nezavedno ponavlja, se telo sčasoma zvrne v neravnovesje. Posledično izbruhne bolezen na fizičnem nivoju v vseh mogočih oblikah. Največkrat tam, kjer smo imunsko šibki.

 

V današnjem obdobju je tak način življenja skoraj običajna rutina, vendar se je potrebno dovolj zgodaj opomniti, da tako, kot avto potrebuje gorivo in servis, tudi naše telo in zdravje potrebujeta gorivo in servis moči za optimalno delovanje ali reševanje težjih bremen.

AURA

AURA je BIO polje človeka, ki obkroža njegovo telo. AURA predstavlja sedem glavnih čaker. To so energijski vrtinci v telesu, kateri napajajo žleze in organe.

Čakra nastane na sečišču z meridianom, po katerem teče energija.

Vsak človek ima v sebi razvite energijske centre, imenovane čakre, ki služijo pri oskrbovanju z energijo (čakra pomeni ‘kolo’).                         Na energijskem telesu jih najdemo več tisoč, glavnih pa je sedem.

Videti so kot vrtinci energije, ki ležijo blizu glavnega živčnega spleta v telesu. Energija, ki jo vsrka in presnovi vsaka čakra, potuje naprej v predele telesa, ki so posamezni čakri najbližji. Vsaka čakra ima več funkcij. Poleg tega, da oskrbuje posamezne organe z energijo, zastopa tudi posamezni vidik našega življenja.

Sprednji deli čaker so povezani s čustvovanjem, zadnji deli z voljo, čakre na glavi pa z delovanjem razuma. Če čakra nepravilno deluje, je moten vnos energije v telo, s tem pa je okrnjeno tudi delovanje organov, za katere skrbi določena čakra. Prizadeti del telesa oslabi, njegova imunska sposobnost je šibka in nazadnje človek zboli.

Kje vstopa energija v telo?

Energija Zemlje vstopa v telo pri dnu hrbtenice, kozmična energija pa skozi vrh glave. Zaradi nenehnega obračanja našega planeta, energiji ne vstopata v telo naravnost, temveč po ukrivljeni črti, podobni spirali in se v telesu med seboj prepletata. Kjer se v telesu zemeljska in kozmična energija križata (zaradi interference teh dveh energij), nastaja nova kakovostna energija, ki seva navzven.

Pri zdravi AURI gostota energije brez prekinitve kroži okoli telesa. To je znak za dobro počutje in trdno zdravje na vseh nivojih.

 • Moramo ozavestiti, da kadar se v nas energija nemoteno in pravilno pretaka v zadovoljivih potrebah, takrat optimalno deluje naše fizično telo, takrat pravilno reagirajo čustva, takrat je pretočen um in takrat se nam celo vse narobe zdi prav. Ja, to je tisto kar šteje kot optimum.

 

 • Življenje tako postane pretočno in nam dovoli, da se gibamo, smejimo, zaznavamo mir v sebi in delimo svetlobo v prijaznih odnosih drug do drugega. Vse to daje zagona hormonom, ti pa nas delajo srečne, sproščene, zadovoljne in radostne. Vibracija je visoka in vse deluje brezhibno na vseh nivojih.
 • V takšnem stanju, problemi in težave postanejo zgolj izzivi, ki jih tekoče in sproti rešujemo kot nekaj normalnega in nas ne spravljajo v negativne situacije, bes, nervozo, niti koleričnost, nestrpnost in nemir. Prava doza nenehnega pretoka in pritoka življenjske oz. kozmične energije nam pokloni zaporedje, ki nas pripelje do višje vibracije, osebne rasti in srčnega komuniciranja.

 

 • Če telo nima energije – ne živimo;

 

 • Če telo nima zunanje, kozmične energije – ga ne oživi niti voda, ne hrana, niti zdravila, ne operativni posegi, niti najboljši priboljški in podpore;

 

 • Če telo nima dovolj energije – životarimo in obolevamo, smo prazni in otopeli, smo rastlinica

 

Kozmična energija je čista, naravna, inteligentna, neuničljiva energija, informirana, deluje na daljavo in ne pozna ovir, ne preprek.

BIO energijo imenujemo tudi chi, prana, energijsko polje …, je življenjska, kozmična, vitalna energija, temelj, brez katerega ni omogočeno življenje. Človek se neprestano oskrbuje s to energijo, ki prihaja iz vesolja in iz zemlje, z njo se oskrbujejo tudi živali in rastline.

Bioenergije ne moremo videti z očmi, je kot veter, ki ga nikoli

ne vidimo, lahko ga le občutimo.

Bolezni odvzemajo velike količine življenjske energije, katere telo porabi za procese zdravljenja zlasti ponoči, med spanjem.

Premalo energije povzroči, da imunski sistem prekine samozdravljenje, kar pomeni razvoj različnih, tudi “neozdravljivih” bolezni.

 

Bolečina je vedno zastoj energije.

Bolezen pa stanje porušenega BIO polja – AURE.

 

VSE SE LAHKO ZGODI, A NIČ NAMESTO VAS.

SOS Energy Terapy omogoča, da si pomagate pravočasno.

Želimo, da ozavestite, da je vaša polna energijska »baterija« prva nujnost, sicer je lahko vse zaman.

Z energijo se vse začne in, če je ni, tudi konča.

 

 SOS Energy Therapy

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

SOS BONBON

Tedenski popust in žrebanje

Prijava na SOS novice

SOS NOVICE