SOS Therapy

REFERENCA – osebne IZKUŠNJE, ZAZNAVE PRI UPORABI BIO PIRAMID JP

Glede na danost, ki me je obdarila ob rojstvu, da energije čutim na malo drugačen način, sem nenehno na preži o informacijah in novostih v vezi le teh.

Srečanja s starodavno energijo iz preteklih časov, kot so Tesla skalarni valovi, orgonska energija, torzijska polja, piramidne energije starega Egipta,… so me že od nekdaj navduševale, me bogatile in polnile. Radovedno navdušenje me je nenehno gnalo naprej in naprej,…

Pred dobrim letom, mi je na podoben način načel radovednost  članek v časopisju z naslovom:

«Sedenje pod piramido, ki zdravi.«  Intuicija, ki je že ves čas mojega zavedanja edini in glavni notranji navigator, me je v trenutku »podkurila«, naj čim prej poiščem osebo, ki v Sloveniji izdeluje tovrstne piramide. Res se je zgodilo in z Janezom Prahom sva stopila v kontakt, ki je rodil izjemne, preverjene rezultate, nad katerimi sem zelo, zelo navdušena, saj skorajda delajo naravne čudeže na vseh nivojih bivanja. Ker sem po osnovi med drugim tudi predan TESLA praktik in energijski terapevt, me je fascinirala povezava med Teslo in piramido. Lahko potrdim s prve roke: «Izjemno, resnično, čudežno!«

MOJE ZAZNAVE, IZKUŠNJE Z BIO PIRAMIDAMI JP

Na sebi preizkušam vse tri oblike obstoječih piramid ( vrtno, sobno, malo stekleno). Vsaka za sebe govori svojo neverjetno zgodbo. Sem človek, ki ne verjame zgolj na besedo, zato je vse preizkušeno in tudi vse, kar je zapisano z moje strani, je verodostojno. BIO PIRAMIDE JP uporabljam vsakdan kot dnevno rutino.

Ker le izkušnje štejejo, vam jih nekaj obelodanim, saj želim, da se v opisih morda kdo prepozna.  Vsekakor je moj srčni namen, da z referenco pomagam komu izmed vas.

BAKRENA BIO PIRAMIDA JP – zidna (fiksna)

Zapoved, da se pod bakreno bio piramido JP sedi dvakrat dnevno, se mora spoštovati, saj le tako lahko pridemo do optimalnih rezultatov in zdravstvenih izboljšav. A pri meni osebno se je zgodilo nekaj nenavadnega, zato, moram to zaznavo deliti z vami. Ker sem energijsko zelo odprt človek, me je v prvem tednu pri sedenju vsak dan začelo po malem zoprno tiščati in boleti v območju želodca oz. trebuha. Postajalo mi je slabo in pod piramido nisem zdržala več kot slabih 10 min ali pa še manj. Vse to me je neznansko zmotilo, saj so ostali družinski člani uživali, se sproščali in polnili z energijo. Nikomur ni bilo slabo. To me je strahotno vznemirilo, priznam.

Ker najbrž veste, da je bolečina vedno zastoj energije, se je po nekaj dneh pokazalo tudi pri meni, da nekaj »ne štima« z mojim zdravjem. Energija izpod BIO PIRAMIDE JP, mi je dala zaznavo, da moram k zdravniku po nasvet in pomoč. Preiskave so pokazale, da imam resen problem v rektalnem delu črevesja. Potrebna je bila operacija, ki je hvala Bogu uspela brez zapletov, sploh pa je bilo najbolj pomembno, da se je zgodila dovolj zgodaj. Nauk te zgodbe je v energijskem zastoju, saj se energija ni prosto pretakala po telesu in na to je tudi opozorila. Res sem hvaležna sobni piramidi, za izkušnjo, predvsem pa za dovolj zgodnje opozorilo. Zdaj je dnevno moja zaveznica in tempelj sproščanja, meditiranja, uživanja in polnjenja z energijo. Moje meditacije so piramidni energiji v zahvalo, izrazito poglobljene in celovite. Med sedenjem se potopim v drug svet in izjemno globoko počivam, se revitaliziram in dobesedno notranje umirjam s popolno »frišno« energijo. Pred počitkom vedno popijem 2 – 3 dcl »žive vode«, ki jo vsako jutro postavim pod malo stekleno piramido.

BAKRENA BIO PIRAMIDA JP zidna (fiksna) je primerna za dnevne bivalne prostore, za vse generacije, zlasti za starejše.

BAKRENA BIO PIRAMIDA JP – mobilna (premakljiva) je primerna za premik iz prostora v prostor, za balkone, terase, vrtove, za vse, ki so bolni in na vozičkih in, tudi za opcijo prevažanja s seboj.

Priporočam strokovno montažo in prejem navodil, ki jih je vredno spoštovati in upoštevati.

BAKRENA BIO PIRAMIDA JP  vrtna

Vrtna BAKRENA BIO PIRAMIDA JP je v svetu, zlasti čez lužo, nekaj vsakdanjega, normalnega ali celo zelo potrebnega.

Skoraj ni hišnega vrta, kjer ne bi bila v senčnem kotu zelenja postavljena piramidna hišica z velikim svetlikajočim pokrivalom. Tudi pri nas doma nas na podoben način pričakuje v hladni senčici, vse od aprila, do pozne jeseni. Kdorkoli si želi počitka ali polnitve z naravno energijo pod piramidnim pokrivalom (kapo), se samo za dobre pol urice zlekne na staro žimnico. To je vse, kar je našega obveznega sodelovanja, vse ostalo naredijo energije same. Seveda, pa mora biti ogrodje piramide postavljeno po pravilih in zakonitostih, ki so jih nekoč zapečatili ob gradnji velikih piramid v samem Egiptu. Zakonitosti pretoka energij in same postavitve glede na velikost in smeri neba je potrebno spoštovati, saj le tako lahko optimalno konzumiramo vse, kar nam nudi VRTNA BAKRENA BIO PIRAMIDA JP s tipičnim ogrodjem..

Na nek način je podobno, kot pri  zidni ali mobilni obliki, le, da je vrt izjemna lokacija, ki nam še dodatno nudi ležeči položaj, sveži zrak, zelenje, sončno toploto, lahno sapico vetra, vonj po rožah in sadju, petje ptic, čebel in skoraj vse, čemur lahko rečemo: raj na Zemlji. Res v njej uživam in skoraj nimam opisljivih besed, ker TO absolutno mora vsak doživeti v sebi in na sebi. Želim in privoščim tudi Vam in vsem Vašim! Tudi dojenčki, malčki in otroci bodo v njej našli »dozo« dnevnega počitka in brezskrbnega spanja.

STEKLENA BIO PIRAMIDA JP

Mala steklena BIO PIRAMIDA JP je za moje pojme absolutna »nujnost« slehernemu živemu bitju, saj jo prepoznavam kot obvezno dnevno prvo pomoč  ali kot »zobno ščetko«.  ZAKAJ?

Zato, ker je mala, priročna in predvsem zato, ker je hudo »nucna« takrat, ko smo brez energije, zaspani, utrujeni, izčrpani,… Ker je majhna, jo kamorkoli lahko vzamemo s seboj. Kadar jo držim v dlaneh, me pikajo in mravljinčijo roke, kadar imam glavobol ali pa sem utrujena, se uležem in dam malo stekleno BIO PIRAMIDO JP preko čela ali glave in obvezno pazim, da je stranica naravnana na S – J. Takoj občutim božajočo toploto, kmalu me zajame sproščen spanec. V roku 15 – 20 minut, se sama od sebe zbudim – brez glavobola, globoko sproščena z občutkom, kot, da sem spala 5 ur in vedno dobre volje z novim zagonom za delo. Vedno, ampak zares vedno se sproži temeljito odvajanje urina in zanimivo, tudi prebava se prebudi po naravni poti. Ta premik absolutno potrjuje, da se v organizmu sprožijo energijski pretoki. Značilno pri tem je tudi, da vsakokrat pod bilo katero piramido občutim hitrejše bitje srca in zaznavo, kot, da sem priklopljena na nevidno naravno polnilnico energije. Spet potrditev, da pretoki delujejo sami po sebi. Celice se polnijo z energijo, krvni pretok hitreje prevaža več kisika po telesu, to pa je zelo pomembno, saj na primer “rakava celica” NE mara kisika. In TO je zelo pomembna informacija, mar ne? Po vsakodnevnem ritualu z bilo katero BIO PIRAMIDO JP dvakrat na dan, ne more priti do zastojev in blokad, ne glede na vašo trenutno formo.  Pa še pomladili se boste, tako, kot sem se sama in še marsikdo, ki uporablja BIO PIRAMIDE JP.

Zares deluje – preizkusite sami – srčno priporočam!

Dobro počutje je navsezadnje naša pravica, ki pa jo prepogosto zanemarimo in pozabimo nanjo. Priporočam, da najprej poskrbite za sebe, saj boste le na podlagi lastnega dobrega počutja in polne življenjske baterije, sposobni pomagati ostalim. Pa veliko užitka in srečno!

Ingrid M. Antorim

februar, 2019

Kje me lahko poiščete?

  ZARADI TRENUTNIH RAZMER IN UKREPOV COVID – 19 DO NADALJNEGA NE DELAMO NA NOBENI LOKACIJI.

          ZA TERAPIJE NA DALJAVO in POGOVORE PO TELEFONU POKLIČITE:

SOS Therapy   svet energij in energijskih terapij

030 718 888