SOS Therapy

O PIRAMIDAH

Piramide starega Egipta – energijski stroji

Piramido so za različne namene uporabljale že civilizacije, ki so na Zemlji živele pred nami.

Piramide so posejane po vsem svetu. Največja na Zemlji je v južni Ameriki, najbolj znane lokacije piramid večjih dimenzij pa so seveda v Egiptu. Z njimi se ponašajo tudi v Bosni.

Piramide starega Egipta so najstarejši, najpopolnejši energijski stroji. Grajene so bile zato, da pritegnejo pozitivno energijo iz svoje okolice in vesolja, jo predelajo in nato oddajo nazaj v svojo okolico. Seveda pa energijo zadržijo tudi za potrebe znotraj piramide.

Neverjeten fenomen!

Piramida starega Egipta je dobesedno akumulator in generator energije. Beseda je sestavljena iz dveh grških pomenov: piros in amid, kar pomeni ogenj v sredini. Nazaj oddaja kozmično energijo, ki združuje energijo Sonca, Lune, Zvezd in Planetov; od tod tudi njena velika energijska moč in vsesplošna uporaba za dobro počutje vseh živih bitij na Zemlji. Piramida starega Egipta je oblikovana tako, da na konici (v špici) kopiči kozmično energijo in jo z valovanjem razprši po stranicah. Bitje, ki pod njo sedi, leži ali živi, je dobesedno pod energijsko bombo in ima absolutno možnost preživetja, z vsemi osnovnimi pogoji za življenje, okrevanja in lastnega napajanja z energijo. (človek, rastlina, žival)

Če ponovimo?

Piramidna struktura znanstveno dokazano zbira in usmerja kozmično energijo. Pri tem ji je omogočeno spiralno vrtinčenje skozi točno določeno točko na vrhu piramide. Tako se piramidni energijski potencial močno, močno okrepi

Eden od mnogih praktičnih načinov uporabe piramide je energijsko zdravljenje oz. uravnovešanje energijskega polja živega bitja. Piramida oddaja kozmično energijo, katera potuje skozi telo, kadar je pod njo oz. v njej. V telesu se prične proces obnove, oživljanja in pomlajevanja celic, kjer se zgodi prenova telesa in duha.

Naše telo oz. celice se pričnejo odzivati takoj. Takoj se pričnejo usklajevati in uravnavati z življenjsko energijo, ki je usmerjena v snopu nad piramido.

Telo se tako dodatno polni z energijo in tudi hitreje odstranjuje morebitne blokade znotraj svojega polja. 

Zdravje (psihično in fizično) je namreč le prost pretok energije znotraj posameznikovega energijskega polja.  Bolezen ni nič drugega kot ovira, blokada, zastoj, ki se nahaja v telesnem energijskem polju. Na potovanju v telesu, kjer naša življenjska energija prosto teče, točno ta blokada lahko predstavlja velik zastoj, zamašek energije, ki se časovno hitro spremeni v bolezen ali bolečino.

PREBERI VEČ

Ste vedeli?

 • da od vseh znanih civilizacij na Zemlji /Atlantida, Lemurija, …/ se zbiranja vitalne energije s pomočjo piramidne strukture NAJMANJ poslužuje prav današnji “moderni človek”
 • da je moč piramidne strukture posameznikom dobro poznana, dandanes priča dejstvo, da je upodobljena celo na eni od osrednjih valut na svetu – ONE DOLAR
 • da so ob redni uporabi piramide Indijcu Kirti Batai po dveh letih, njegova prizadeta jetra in ledvice spet začela normalno delovati
 • da, ko se s pomočjo piramide negativne celične vibracije spremenijo v pozitivne, se prične samozdravljenje
 • da izsledki znanstvenih raziskav pod piramido poročajo o daljši obstojnosti živil, skrajšanem času kalitve semen, veliko večjem donosu pridelka, o umazani vodi, ki se spremeni v pitno, o ozimnici, ki ostane po izgledu enaka, po okusu še boljša, mleko ostane več dni sveže, meso in jajca pa le dehidrirajo in se samodejno konzervirajo, …
 • da piramida vpliva na kristal silicija, kar pomeni, da lahko pokvarjen čip, ki je bil nekaj časa v takšni piramidi, spet deluje kot nov
 • da se britvice in noži pod piramido samo ostrijo

Že Nikola Tesla je človekov organizem primerjal s kozmičnim mehanizmom!

Ste vedeli tudi to?

 • da je piramida kozmična antena
 • da se v piramidi občutja radosti dosegajo brez posebnega truda
 • da pod piramido postanejo težja duševna stanja obvladljiva
 • da imajo pod piramido vse meditacije in duhovne seanse 1000x večjo moč in učinek
 • da je piramida zatočišče pred vsem slabim in negativnim

Morda se boste čudili tudi spodnjim trditvam, a so resnične in znanstveno potrjene?

 • da človek, ki se nahaja v ali pod piramido, dobiva zanimive, neobičajne sposobnosti
 • da so velike piramide sveta narejene točno po konceptu postavitve ozvezdja: Orion, Sirius, Veliki, Mali Medved
 • da piramida deluje kot geofizična naprava za opozorilo ali preprečevanje potresa
 • da piramida s senzorjem na vrhu (v špici) lahko nakaže prihod potresa
 • da piramida absolutno slabi rušilno moč potresa in celo deluje kot strelovod

ČUDEŽNA POVEZAVA NA PLANETU ZEMLJA

Velike piramide se nahajajo do severnega tečaja ali 30* SGŠ in točno na vsakih 18*. Pri rotaciji planeta Zemlja (vrtenja okoli svoje osi) si piramide štafeto podajajo druga drugi – prenašajo konstantni prejem signala iz kozmosa. Tako se nenehno in non – stop preko piramid preliva signal okoli Zemlje.

Tudi Nikola Tesla je na podoben način pojasnil, da je naš planet en sam velik generator elektrike, z njo je nasičeno okolje (kar na statično elektriko občutljivi ljudje občutijo, med nevihtami pa vidimo in slišimo vsi). Temu okolju Tesla pravi medij ali eter, velike centralizirane oddajne postaje pa bi po njegovem elektriko lahko zajemale in kanalizirale po vsem svetu.

Porabniki bi z vključevanjem svojih strojev v oddajne postaje energijo zajemali in se oskrbovali zastonj. V preprostem jeziku bi to pomenilo, kot pravi fizik Dollard, da bi s Teslovim sistemom, »usklajenim z naravno resonančno frekvenco Zemlje«, (ko bi ga enkrat zagnali), »lahko izključili vse druge elektrarne, saj bi sončni sistem poganjal novo nastalo elektrarno. Za vedno. Tesla sistem bi bil tako eno z električnim sistemom na Zemlji – brezplačen

“Povezava med PIRAMIDNO ENERGIJO in TESLA SISTEMOM

je naravnost čudežna.”

NEMOGOČE JE MOGOČE

 ČIM PREJ PRIČNITE UPORABLJATI  MINIATURNO IZVEDBO

*PIRAMID SVETOVNEGA FORMATA;

*SLOVENSKEGA POREKLA;

»BIO PIRAMIDE JP«  v kombinaciji storitev  SOS THERAPY

                                                                   VEČ KOT ODLIČNO

PRIPOROČAMO in ZA TEM STOJIMO

SOS Therapy