SOS Therapy

Nikola Tesla se je zdravil sam

Znano je, da Nikola Tesla nikoli ni obiskal zdravnika. Tudi ko je imel zaradi prometne nesreče polomljeni dve rebri, ni iskal zdravniške pomoči. Zdravil se je sam – kakopak s pomočjo elektrike.

“Elektrika sem jaz sam. Ali če hočete, elektrika v človeški obliki. To ste tudi vi, gospod Smith, vendar se tega ne zavedate,” je odgovoril novinarju na vprašanje: “Gospod Tesla, kaj je za vas elektrika?” Za Nikolo Teslo je bilo vse, kar obstaja, elektrika: “Najprej je svetloba, neskončni izvir, iz katerega prihaja materija in se razporeja v vseh oblikah, ki predstavljajo vesolje in Zemljo z vsemi njenimi oblikami življenja. … Moj občutek in izkušnje mi pravijo, da v vesolju obstaja samo ena materija in ena vrhovna energija z neskončnim številom manifestacij življenja,” je trdil.

Elektrika v celicah

Tesla je že leta 1890 govoril, da je elektromagnetno ravnotežje v celicah osnovni pogoj za zdravo življenje. A preteklo je celo stoletje, preden je njegove besede popolnoma potrdilo delo nemškega inženirja in fizika Roberta Endressa. Ta je s serijo eksperimentov, ki jih je izvajal od leta 1992, potrdil, da notranja elektrika v telesu omogoča celici, da deluje na osnovi svojega lastnega ritma, poudarja srbski profesor dr. Velimir Abramović, ki velja za najboljšega poznavalca Teslovega dela. Ko celico dosežejo valovi, ki so močnejši ali manj intenzivni od njenih, motijo njen naravni ritem oz. ravnotežje (po principu resonance), in zato celica pospešuje ali upočasnjuje svoje delo, v svojem delovanju začne delati napake, odmira ali se nekontrolirano deli (in izziva raka). Živimo torej sredi nevidnega morja (električnih) valov, ki nas obliva, in na nas nenehno pljuskajo njegovi valovi. To morje ima svoje mirne valove – to so valovi visokih frekvenc in majhne moči, potem ‘pastelne valove’, ki so vidni del elektromagnetnega spektra, in tudi nevarne orkanske valove z majhno frekvenco, a uničujoče moči. Vsi ti valovi se nenehno lomijo okrog nas in tudi v nas.

Zdravljenje z elektriko

Kot je znano, je Tesla v medicinske namene v letih 1891/92 projektiral več elektrotehničnih naprav visoke frekvence; uporaba Teslovih valov v namen zdravljenja ljudi pa je bila simbolično napovedana ob njegovem znamenitem predavanju, ki ga je imel pred člani Ameriškega inštituta elektroinženirjev v Columbia Collegeu v New Yorku 20. maja 1891, pravi profesor Abramović. Tema predavanja so bili Eksperimenti z izmeničnimi valovi visoke frekvence in njihova uporaba. Ob tej priložnosti je Tesla podrobno pojasnil, da se vsi visokofrekvenčni valovi širijo po površini telesa in da povzročijo zgolj njegovo površinsko segrevanje. Ti valovi so torej neškodljivi, ker ne prodrejo globoko pod kožo in ne gredo skozi notranje organe, kar bi sicer lahko povzročilo smrt.

vir SENSA 3.8. 2018

Petisvet.si iz članka “Morda pa bi imeli raj na Zemlji …”

Sodobniki so trdili, da je imel Nikola Tesla telepatske lastnosti in da je bil ezoterik. Med drugim je imel močno sposobnost vizualizacije. Podobe so se mu že v otroštvu prikazovale kar same po sebi, celo tako intenzivno, da včasih ni razločil, kaj je res in kaj utvara.

»Eterična Energija oziroma DUH LJUBEZNI deluje skozi tvoje SRCE v najvišji meri ter te tako osvobodi teže življenja.« je bila trditev Nikole Tesle.

Tesla je pojasnil je, da je naš planet en sam velik generator elektrike, z njo je nasičeno okolje (kar navsezadnje na statično elektriko občutljivi ljudje občutijo, med nevihtami pa vidimo in slišimo). Temu okolju pravi medij ali eter, velike centralizirane oddajne postaje pa bi elektriko zajemale in kanalizirale po vsem svetu.

Porabniki bi z vključevanjem svojih strojev to energijo zajemali. V preprostem jeziku bi to pomenilo, kot pravi fizik Dollard, da bi s Teslovim sistemom, »usklajenim z naravno resonančno frekvenco Zemlje«, ko bi ga enkrat zagnali, »lahko izključili vse druge elektrarne, saj bi sončni sistem poganjal elektrarno. Za vedno. Bil bi eno z električnim sistemom Zemlje.«

Tesla si je predstavljal, da bi se s sistemom brezžične distribucije energije na mah vzpostavilo novo obdobje v človeški zgodovini in »povzročilo revolucijo v moralnih, družbenih in drugih ozirih«, ob tem pa postavilo »nove in čvrste temelje vsega, kar služi miru.«

To naj bi bil prototip tehnologije vesoljne civilizacije, organizirane po načelih nekakšne brezrazredne konfederacije človeštva, kjer bi bil vsakomur zagotovljen enakopraven dostop do relativno enakomerno porazdeljene zdrave prehrane, čiste pitne vode in svobodne izobrazbe.

Nikola Tesla je bil nenavaden človek, kot se za genije najbrž spodobi. Da bi lahko vse svoje bitje posvetil izumom, se je odločil za prostovoljni celibat, kar ga je stalo hude osamljenosti proti koncu življenja. Pol leta pred smrtjo ga je povozil taksist (pravijo, da nesreča ni bila slučajna), in od takrat naprej je imel še bolj neobičajne lastnosti. Po parkih je hranil golobe in bolne v svoji hotelski sobi tudi zdravil, napravil jim je majhne kletke s prhami. Še posebej se je trudil z belo golobico, ki jo je sprejemal kot svojo življenjsko družico. Ko je poginila, je vedel, da se tudi sam poslavlja. Umrl je star 86 let,