SOS Therapy

Kdo je Ingrid

Tudi sama je nekoč od vsega hudega padla “po tleh”, zato dobro ve, kako težak in krut je ponoven odriv.

Osebni moto:

Delaj To,

za kar si poslan in v kar verjameš

 in

z ljubeznijo verjemi v To, kar delaš.

Poslanstvo je dar, s katerim na drugačen način služiš človeštvu.

Hvala za vse, kar mi je zaupano, tudi od »zgoraj« in omogočeno posredovati tistim, ki so dozoreli za prejemanje le tega.

Srečna in počaščena.

 

Kaj v njej vidijo njeni kolegi, sodelavci?

Ingrid M. Antorim je srečno poročena, ponosna mama sinu, ženska mnogih talentov, žametnega in prodornega glasu, s katerim je med drugim, več kot 25 let poklonila prepevanju v narodno zabavni glasbi doma in po svetu. Kot srčna in čuteča filantropistka še dandanes povezuje ljudi, jih navdihuje in dobesedno polni z energijo.

25 let je delovala na odru kot solistka in članica ansambla, ustvarjala kot povezovalka programov, piska scenarijev, voditeljica prireditev, lastnih božičnih koncertov in ostaja ljubljenka občinstva.

Dar pretanjenega zaznavanja energij in intuicije jo spremlja vse življenje, od punčke naprej.

Ingrid iz otroških dni čuti intuicijo in jo kot zaznavo tudi od takrat sliši. Kot dekle se je večkrat prepričalo na lastni koži, da je bilo vse narobe in postavljeno na glavo, kadar ni spoštovalo notranjih govoric, opozoril in navodil. Takrat je dokončno spoznala, da ima v sebi še nekaj več. Govorili so, da se v njeni družbi počutijo prijetno, sproščeno in varno. V časih, ko še nihče ni glasno govoril o depresijah, je  pomagala ljudem, ki so doživljali »napade« živcev. Pri teh osebah je vladala panika, saj jim je jemalo vse od pljučnega diha naprej… Takrat je Ingrid nagonsko čutila, da mora ukrepati,…brez besed je s toplimi dlanmi pristopila k osebi, jo nežno objela preko čela in glave in jo ogrnila z nevidnim plaščem topline, varnosti, bližine. Nevede je polnila trpečega in sebe z božansko energijo. Da je bilo res nekaj v njenih dlaneh, so dodatno potrjevala dejstva, da so v njenem naročju mirno zaspali tudi najmlajši, ki so trpeli težave s krči, zobmi in nespečnostjo.

Lahko mirno trdimo, da je Ingrid kot oseba res malenkost drugačna, posebna in vsekakor poslana med nas s pomembno nalogo.

 

 

Njen vsak dan je obarvan kot poslanstvo. Ko je doma s pomočjo uporabe piramidne energije pravočasno odkrila svojo resno zdravstveno težavo, se je odločila vključiti piramide v svojo terapijo, ki jo je poimenovala SOS Energy Therapy. Namenjena je vsem, ki hitijo in kričijo skozi naporen vsakdan modernega življenja.

V SOS Energy Therapy je združila vsa znanja, občutja, pretekla izkustva in seveda, njeno intuicijo, ki ji vsekakor vedno pove, kaj je najbolj pomembno za posameznika. Ja, in prav ta dobronamerna intuicija ji je šepetala naj se ob Tesli poveže še z energijami piramid. Verjeli ali ne, združena formula deluje čudežno. Prva polni, druga uravnava frekvence in vzpostavlja ravnovesje v celicah. V 3 (treh) storitvah blagovne znamke SOS Therapy je poskrbela za najbolj potrebno in “nujno”, kar potrebuje vsako bitje. SOS Energy Therapy deluje po receptu »nature« in je odskočna deska za vse nadgradnje, ki skrbijo za zdravje in kakovost življenja.

Srečanja s starodavno energijo, kot so Tesla skalarni valovi, orgonska energija, torzijska polja, piramide starega Egipta in še, so Ingrid že od nekdaj navduševale, jo bogatile in polnile. Radovednost jo še danes žene naprej v preverjanja, raziskave in zaključke. Intuicija, za katero pravi, da je ves čas njenega zavedanja edini in glavni notranji navigator, jo vodi, usmerja in ji daje zelene luči. Ingrid vse najprej preizkusi in preveri na sebi, šele potem zaznave in dognanja dobronamerno podeli naprej med ljudi.

Klic skalarnih valov po Tesli jo je poklical pred leti, ne po naključju, ampak z vzrokom in namenom. Kot študentka Tesla metamorfoze, edinega tovrstnega šolanja na svetu pri Anji Petrović iz Avstralije, je uspešno in hvaležno zaključila šolanje. Certifikat “Tesla praktik” ji omogoča, da pomaga vsem, ki so željni obravnave po Tesli.

Vmes se ji je že drugič zgodila družinska tragedija, po kateri je potrebovala več časa za okrevanje in globoko žalovanje. Ja, tudi sama je od vsega hudega padla “po tleh”, zato dobro ve, kako težak in krut je ponoven odriv. Depresija in oboleli živci v teoriji nikoli dovolj zgodaj ne opozorijo, kako to gorje onesposobi, boli, peče in razžira.

Na srečo so ji znali pomagati tudi s Tesla metamorfozo. Srčno je za vse seanse-terapije zahvalna svojemu kolegu in mentorju Tesla metamorfoze za Slovenijo, Klemenu Likarju. Bil ji je v oporo kot človek, prijatelj in praktik-tudi na daljavo.

Tesla metamorfoza zdravja je sposobnost, da se frekvenco svetlobe v bitju pripelje v popolno ravnovesje. Aktivirajo se specifični valovi, ki preko Tesla praktika kanalizirano komunicirajo s pravo frekvenco, gostoto energije, pravo informacijo in svetlobo. Ta energija se kanalizira neposredno iz aktivnega etra oz. vesoljnega polja preko praktika na bitje (človek, žival rastlina). Ob novih zagonih ima organizem ponovno »šanso«, da se celično obnovi, pozdravi in doživi svoj ponoven odriv.

V preteklih obdobjih se je nabrala lepa paleta najrazličnejših trenutkov in situacij, v katerih je posredovala, reševala in pomagala.

Prav vsak primer ji v srcu pusti svojstven odtis, a najbolj ji še vedno rosi oko in boža dušo primer, ko ji je mlada mamica v obupu zaupala, da ne zmore več in, da je v mislih na poti v samomor…. Z vso ljubeznijo, znanjem in danostjo je Ingrid v mesecu dni pripeljala mlado, do konca obupano mamico v stanje, kjer je ponovno ujela mir, stabilnost in tudi ljubezen do sebe.

V ponudbi SOS Therapy posebej priporoča 3 storitve, ki kličejo po boljšem: SOS Energy Therapy, Tesla Metamorfoza zdravja in Korekcija hrbtenice. Takoj za tem je počitek pod PIRAMIDO JP zanjo tako dragocen in pomemben, da v SOS Therapy Ljubljana omogoča brezplačno preizkušnjo. Pravi, da morajo ljudje “sami” presoditi, kaj je za njih najboljše in naravno.

Omenjene storitve na pravo mesto postavljajo vse tisto, kar se poruši. Energije so čiste, močne, pretočne in oddelane s srčno namero brez pričakovanj. Uspeh je več kot odličen.

Za vsem tem Ingrid stoji, verjame in zaupa.

Trdno tudi verjame, da bo napočil čas, ko bo večina ljudi zaznala potrebo po servisiranju lastne energije. Veseli jo, da se dodana vrednost lahko zgodi na preprost, enostaven, hiter  in varen način. Polnitev bodo ljudje želeli vsakodnevno ali tedensko potrebo, tako, kot avto gorivo na črpalki. Glasno razmišlja:”Če v telesu vse »štima«, se ga bolezen izogiba na daleč. Če v telesu res vse “štima”, nihče ni preveč utrujen, niti izčrpan, kaj šele izgorel, tečen, odsoten ali  bolan. Velja za vse generacije-od dojenčka do starostnika. Za zdrave in bolne. Za živali in rastline. Za vse.” Ingrid si res želi, da bi njeni zaključki postali vsakdanja rutina, kot je zobna ščetka ali WC papir. S tem bi si krepili vzdržljivost, koristnost, bili bi polni moči in radosti. Življenje bi postalo lahkotnejše. Odnosi ne bi temeljili na koleričnosti in agresiji. Ingrid dodaja:”  Saj, če služita zdravje, polna baterija, potem je človek v sebi miren, ljubezniv in je sposoben prijazno reševati vse, kar ni po njegovi meri… Želim si, da bi ljudje SOS Therapy prepoznali kot obisk bančnega avtomata, uporabo mobilnega telefona, zdravstvene storitve,… seveda njim v prid. ” Njen moto je zgovoren: » Če ne okusiš čokolade, nikoli ne zaznaš, kako božanski okus ima.«

 

Ker je Ingrid vneta zbiralka in občudovalka kristalov, mineralov, zvezdnih in zemeljskih kamnov, točno ve, kako božanska je ta zaznava. S srčno hvaležnostjo je vključena v svetovno svetlobno človeško Mandalo. V njeni zbirki jo z univerzalno močjo svetlobe podpirajo čista KAMENA STRELA, MOLDAVIT, CINTAMANI, LIBIJSKI ZLATI TEKTIT in GRANAT SPESARTIN. Od nekdaj jo notranje bogati vse, kar je povezano z nevidnim svetom, duhovnostjo, ezoteriko, mistiko in s čutečo odgovornostjo do živega bitja. S posebnim žarom časti vse, kar je v povezavi z zlatom. Posebej blizu ji je belo zlata svetloba. Verjame v Angele in v vse, kar je nad nami.

 

 

Obožuje Nikola Tesla in vso njegovo zapuščino, ki jo je brez dvoma namenil človeštvu in tudi naslednjim civilizacijam.

Zaljubljena je v morje, naravo, sonce in vse, kar je povezanega s knjigo in pristnimi trenutki s svojo družino. Zahvalna je vsem tistim izjemnim zemeljskim angelom-prijateljem, ki ji zlatijo druženja in osebno rast; tudi tistim, ki so že med zvezdami. Vsekakor je hvaležna izbranim, ki ji v življenju namenjajo lekcije, od katerih se uči ali prepoznava, da je ona morda lekcija njim. Hvaležna je vsem in vsakemu posebej, ki ji zaupa, jo spoštuje in jo ima rad. Zna ljubiti in je ljubljena.

Dobrodelnost ji ni tuja, preko treh desetletji pomaga ljudem v stiski. Še posebej srčni so ji njeni lastni koncerti ob Božiču v Avsenikovi dvorani. Njeno srce je vedno odprto na stežaj, zlasti za tiste, za katere ji pritrdi intuicija.

V Ingrid izžareva nekaj posebnega, saj kot pravi sama, vedno dela s čisto in jasno namero, brez pričakovanj in miselnih usmeritev.  Ima veliko srce, lepo dušo in zlate roke. Stik z njo je poseben trenutek za človeka. Z njo in ob njej se prižge luč, zasveti svetloba in zažari sonce. Njen nasmeh in dotik te enostavno ozdravita. Spoznajte jo in doživite njeno veličino. Brez pomislekov ji zaupajte in se ji prepustite…

Ingrid, hvala, ker si!

(vir: Tamara & sodelavci)