SOS Therapy

Izjave strank

Soustvarjalci zgodbe SOS Therapy!

Vsem skupaj in vsakemu posebej smo srčno hvaležni za vse osebne izpovedi, izkušnje, zaznave pri naših storitvah Energijskih Terapij, ki jih javno delite z nami in s tem omogočate, da se v njih prepoznajo vsi, ki iščejo podporo pri podobnih težavah.

Iskrena hvala!

 

 

Vsem, ki bi se radi osebno prepričali o zapisanih zaznavah, priporočamo, da nas obiščete. Povezali Vas bomo z osebo, pri kateri boste lahko preverili vse, kar je zapisano v konkretni izjavi.

 

Naj bo Vaš vsakdan s soncem obsijan!             ekipa SOS Therapy

2018

Blažka Ašič, Krško

Eno lepo dobro jutro želim!

Ingrid draga, rada bi se ti iskreno zahvalila za izkazano čast,

da sem bila pri odprtju tvojih SOS terapij v Celju

in da sem imela možnost izkusit to terapijo…

Po korekciji hrbtenice sem res čutila vsako mišico

posebej, še tiste, za katere ravno nisem vedela, da so

v mojem telesu in še par dni je bilo tako….

Tvoja TESLA metamorfna terapija, pa enostavno spremeni mojo dušo, moje mentalno stanje, kar je vedno razvidno tudi iz mojega obraza…. obraz se lahko iz najbolj temnega, zaskrbljenega, utrujenega, v trenutku spremeni, poteze se zmehčajo, oči zažarijo, mir vsepovsod…. neopisljivo!!!

Zato še enkrat HVALAAAAA iz srca, veš pa tudi, da imaš v meni sigurno stalno stranko,

saj moj sedeči in živčni posel povzroča stanje, za katerega do te tvoje terapije, enostavno nisem našla rešitve. Zdaj vem.

Lep dan, poln pozitivne energije!

Blažka

2019

Martina Umek, Brežice

Med potekom Tesla metamorfozne terapije sem doživljala občutek nežne energije, ki me je prežela. Bilo je nekaj, kot rahel dotik,  toplo valovanje poletnega vetriča. V teh dveh tednih po terapiji se dobro počutim, imam več energije in dobro spim.

Pri korekciji hrbtenice je bil zame zaradi operacije na ledvenem delu neugoden trebušni položaj. Zaznavala sem vsako vretence zase in tudi bolečino, ki je bila dokaj izrazita, ampak sem jo sprejemala kot del procesa.

Hvala iz srca za zame novo pozitivno izkušnjo !!! Martina

2019

Žan (7 let), Gorenjska  piše babi

»Ko si na tleh in ko ne veš, s kom bi podelil bolečino in koga bi prosil za pomoč…..«

Zares je bila naša družina v neskončnem stresu, ko nam je kirurg v bolnici sporočil, da ima naš otrok v trebušni votlini za moško pest veliko bulo in da ga morajo nemudoma operirati, po operaciji pa še hitreje s helikopterjem odpeljati v UKC Ljubljana. Tik pred štartom helikopterja, je staršema zdravnica prišla povedat iz operacijske, da je naš Žan, trenutno še živ….Ojojjjj, svet se je sesul, kot v počasnem filmu….Šok, šok, šok….V hipu nisem vedela, kako naj rešujem sebe in svojo hčer …..Živci so delali po svoje, čustva spet po svoje,….strah je bil nepopisen….Kaj bo? V hipu me je spreletelo in pomislila sem na Ingrid, ki je skoraj moja soseda. Vedela sem, da je pomagala že mnogim in tudi sama sem začutila, da ji moram ob 9tih zvečer predati bolečino srca in prositi za pomoč in podporo našemu Žanu in nenazadnje tudi vsem nam domačim, še zlasti mamici. Takoj je šla v akcijo in še tisto uro naredila Tesla metamorfozo »na daljavo«. Najprej Žanu, potem še ostalim.

Žan je bil več dni v umetni komi in stanje je bilo na nitki… Poleg tega nas je še razžiral dvom, če je bila bula rakava??? Moram poudariti, da bi brez pomoči od Ingrid tudi doma še težje predihavali te krute dni in ure v čakanju, kaj bo? Njena skrb in človeški čut do bližnjega zares blagodejno dene in pomirja. Vsak večer ali ponoči je delala Žanu Tesla na daljavo in tudi Žanovo stanje se je začelo kar naenkrat popravljati in  stabilizirati…počasi se je izvlekel iz najhujšega in okreval toliko, da so ga premestili iz intenzivne nege. Po nekaj tednih se je moj vnuk hvala Bogu vrnil domov, rana se je celila in zacelila. Naš nogometaš spet veselo brca in neznansko sem hvaležna zdravnikom in osebju, zagotovo pa vem, da je k tisti »vagi« – ali, ali…..hudo pripomogla tudi Tesla metamorfoza in srčna predanost moje prijateljice in sosede Ingrid. Opora, osebna in energijska podpora, srčnost in hotenje BITI, POSLUŠATI in NAREDITI vse, kar v najtežjih trenutkih lahko dojameš, mi je bila Ingrid kot Angel varuh.. Ni dovolj močnih besed zahvale, je samo iskrena misel:« Ingrid, HVALA, ker Si!«

babi hrabrega Žana

2019

Lea Premik, Celje 

Ljuba gospa Ingrid…včeraj sem na SOS Energy Therapy od vas prejela več kot si lahko predstavljate… Vašo ljubezen, iskren objem, energijo in terapijo, po kateri sem spala, ko Angel !!!

Ni besed v zahvalo….Res je bilo super in nepozabno. Imate zlate roke.

Hvala, Hvala

objem

Lea

2018

Marinka Knific, Ljubljana

Tesla metamorfoza zdravja 2 – na daljavo

Ingrid, dobro jutro!

Včeraj sem po terapiji zaspala. Med terapijo sem čutila mravljince, malo me je odnašalo, pritisk v glavi se je porajal….se mi zdi, da podobno kot pri prvi terapiji…Počutim se odlično. Umirjeno. Sproščeno. Hvala vam!!!!!

Tesla metamorfoza zdravja 3 – na daljavo

Spoštovana Ingrid! Sinoči sem res trdno zaspala že med terapijo in sem spala skoraj 12 ur….že dolgo ne tako dobro. Počutim se umirjeno in zadovoljno. Komaj čakam, da lahko delim čudovito izkušnjo z ostalimi…Vsak dan posebej sem vam hvaležna, da se tako dobro počutim. Res hvala iz srca!

Hvala vam tisočkrat!  Marinka

2019

Bernarda Sršen, Krško

Spoštovana Ingrid.

Znašla sem se v težkem obdobju mojega življenja. Nisem več vedela kaj želim početi…že vsakodnevna stvar me je vrgla iz tira in najmanjši problemi so me spravili v jok. Prišlo je do točke, ko svojega uma pri meditaciji, več nisem mogla umiriti. Nisem več vedela, kako naj rešim svoje probleme.

Prijateljica mi je omenila svojo izkušnjo o Tesla metamorfozi in me je takoj pritegnilo.

Prišla sem k vam na terapijo in že po prvi terapiji sem se počutila kot prerojena. Bila sem notranje zelo pomirjena, povsem prisotna v trenutku in čutila sem kot, da se je z mene odvalilo veliko breme….Imela sem še drugo in tretjo terapijo. Po njih pa nisem čutila olajšanja le na psihičnem in čustvenem nivoju, ampak tudi na fizičnem. Prej sem imela konstantne bolečine v hrbtu, zaradi tega sem morala jemati tudi tablete ,sedaj pa so se bolečine skorajda povsem odpravile.

Hvala vam Ingrid za vašo srčnost in pripravljenost pomagati nam, da zopet najdemo sami sebe. Meni osebno je Tesla metamorfoza zelo spremenila življenje, zato jo toplo priporočam vsem, ki ne vedo katero terapijo iz mnogih si izbrati. Hvala.

SOS Therapy odgovor:

Iskrena hvala, draga Berna! Zares čutno, iskreno in doživeto…

Res sem pomirjena in srečna tudi sama, da ste skozi moj kanal Tesla terapije ujeli sami sebe, saj le ta prinaša olajšanja in odrešitve….Svet je bogatejši spet za novo svetlo lučko in tudi prav zaradi tega, mi je lepo živeti…❤

Uživajte v svojem božanskem miru, ki si ga še kako zaslužite…

Ingrid

2019

Suzana in Janez Prah, Šentjernej

Glede na to, da sem bil tisti dan še bolj utrujen kot moja žena, sem komaj čakal, da se parkiram na vašo masažno mizo. V trenutku me je zaobjela posebna energija, občutek varnosti, toplote in tudi mravljinci so se pojavili med SOS Energy Terapijo. Priznam, da me je v trenutku odneslo in zares sem globoko počival, tudi zaspal. Po končani terapiji sem bil kot prerojen in kar nekaj časa mi ni bilo jasno, kako sem se lahko v tako kratkem času lahko spet sestavil. Noro, zares, ker sem bil pred tem do konca utrujen.

Tudi moja soproga je bila čisto navdušena nad vašim pristopom, delom, prijaznostjo in seveda terapijo.

Domov sva se peljala kar »brez tona«, vsak v svoji blaženosti. Že dolgo nisva spala tako angelsko kot tisto noč.  Zjutraj pa kot na novo rojena, polna energije in dobre volje.

Obvezno še prideva!

Janez in Suzana

2018, december

Rudi Antolin

Današnji način življenja najbrž mnogim ne prizanaša s stresom, preobremenjenostjo in hitenjem?  Mnogokrat človeku enostavno zmanjka časa za marsikaj, sploh pa za počitek in zase. Žal, tudi meni. Ker je moja služba odgovorno delo, poleg tega pa sem že vrsto let aktiven športni delavec (nogometni sodnik, kontrolor sojenja, funkcionar v športnih organizacijah), včasih le pride do prekomerne utrujenosti. Dolgoletna športna profesionalnost na igrišču je na moji hrbtenici, kolkih in kolenih pustila tudi posledice. Levi kolk mi še posebej dela probleme, sploh ob poslabšanju vremena ali pri daljši hoji. Marsikdo ne ve, da za takšno stanje v hipu  poskrbi  »polnilnica naravne energije«, kar doma, kjer se človek zares v kratkem času spet spravi k sebi. Kako? Moja naloga je samo, da si vzamem pol urice časa in se uležem na jogi pod veliko vrtno piramido. Ta domuje kar na domači terasi. Kratek počitek, cca 20 – 25 minut blagodejno deluje na moje celo telo, um in, če želite – tudi dušo. Moram vam priznati, da me skoraj takoj zmanjka in trdo zaspim. Vmes včasih začutim kakšno špikajočo bolečino v okolici kolka, morda občutek toplote preko obeh nog, mravljince, ki niso moteči in kdaj pa kdaj bolečino v ledvenem delu hrbtenice. Nič hudega in nevzdržnega…. daleč od tega. Res pa je tudi, da se ob globokem in sproščenem spanju, občasno  zasliši tudi odrešilno »smrčanje« zasluženega počitka. Zanimivo pri tem je to, da se po cca 25-ih minutah prebudim sam od sebe, poln energije in novega zagona. Nisem več zaspan, utrujen, težak, ampak buden, naspan, kot, da bi me medtem nekdo napolnil z vitalno energijo. Občasno skok pod piramido združim tudi s Tesla metamorfozo. Dozdeva se mi, da je po končnem počitku, počutje »zmagovalna formula«, ki enostavno dela premike. Zakaj tako mislim? Po eni strani sem napolnjen z naravno energijo izpod piramide, za katero vemo, da je fenomen izpod egipčanskih piramid, po drugi strani pa obogaten z notranjim mirom, blaženostjo in, kar je pomembno, brez bolečin v kolkih in v hrbtenici. V podplatih je lahkotnost, moja drža poravnana. Misli so vedre, glava sveža. Genij Nikola Tesla je očitno že takrat povezoval moč  vesolja z energijo in vsem nam nevidnimi čudeži. Navsezadnje, tudi lastne krvi ne vidimo, niti ne čutimo, kako hitro kroži in se nujno pretaka  po naših žilah. Pa kljub vsemu verjamemo, da brez nje ne moremo živeti. Res izjemno! Priporočam.

2019, maj

Blaženka Ašič

Draga Ingrid, ko sem se prvič srečala s tvojo terapijo Teslovo metamorfozo zdravja, si me dobesedno sezula. Bila sem v neki drugi dimenziji, se sestala z angeli in mojo pokojno mamo. Bilo je za moje čute nepojmljivo… Ko sem se po terapiji pogledala v ogledalo, je bila sprememba na mojem obrazu očitna; svetla nežna koža, žareče oči, dobesedno pomlajen obraz…..

V času moje največje obremenitve v službi (v času bilanc), si mi nekajkrat delala terapijo na daljavo. Naslednji dan sem bila bistra, spočita in neverjetno učinkovita. To mi je izredno pomagalo pri mojem napornem in umsko zahtevnem delu.

Ko so me pestile težave z levim kolkom, sem se ravno tako obrnila nate in 3x zaporedoma v obdobju dveh dni si mi naredila terapijo… lahko rečem, da trenutno nisem kaj dosti čutila, ko pa sem odšla iz tvojega centra SOS Therapy, po kratkem času ugotovim, da me kolk ne boli več… vse tiste vaje, ki si mi jih svetovala, sploh niso bile več potrebne. Od tega je sedaj že dva meseca, če ne več, meni se bolečine niso vrnile, začela sem celo z redno hitro hojo po 45 minut dnevno, kar si prej niti predstavljati nisem mogla, saj me je ob vsakem koraku špiknilo, zelo sem mogla pazit, kako grem v avto in iz njega…… to je sedaj pozabljeno.

Ingrid draga, hvala ker si, od Boga si dana s svojimi rokami in energijo.

Rada te imam in hvaležna sem ti neizmerno

Blaženka Ašič

2018

mlada mamica, Kranj

Ingrid moja, brez Tebe mi ne bi uspelo….Še danes me mrazi, ko me preplavijo tisti grozni, nemočni občutki, ki sem jih doživljala takoj po porodu najinega težko rojenega sina, nenormalno težkega poroda in hrup helikopterja, ko je moje nebogljeno dete, kar brez mene, brez naju, brez slovesa, po najhitrejšem postopku odpeljal v ljubljanski UKC…. Uffff, ni besed, …kako strašno izmučena sem bila fizično, psihično, …. srce je krvavelo ob misli, kaj bo z mooojim otrokom, bo preživel, ga bom sploh videla, spoznala,…..Šlo je za las… O Bog, kako hudo je bilo. A zvezde so hotele, da moj Angel preživi in zelooo dolgo je trajalo, da sem ga sploh lahko stisnila k sebi, k moji duši, k mojemu srcu….moj ljubi otrok se je vrnil k skrušeni, do konca nemočni in na vseh nivojih sesuti, slabotni mamici… Tako hudo sem bila »prelomljena« od vsega hudega, da ob vseh dobrih ljudeh okoli sebe, nisem več dodobra zaznavala mojega zlatega sončka ob sebi. Mislim, da se mi je po malo že mešalo, a nisem hotela niti slišati za obisk pri psihiatru, saj sem vedela, da če grem k njim urgentno, me bodo obdržali na psihiatriji… uff, teh misli se sploh nočem več spomniti. Očitno so mi pomagali »od zgoraj« in me pripeljali do informacije, naj obiščem energijsko terapevtko Ingrid. Že ob misli, da grem k njej, mi je bilo lažje. Res je bilo in ne morem vam v besedah povedati, kako hvaležna ji bom do konca življenja, saj sem se ob njej počutila kot v najbolj varnem naročju sveta. Njena toplina in mirnost sta me v najinih dolgih pogovorih počasi osvobajali, me pomirili in v nadaljevanju s terapijami Tesla metamorfoze dosegli, da sem po nekajkratnih ponovitvah dobesedno v sebi končno začutila rešilni notranji mir, varnost, strah se je poslovil, samozavest se je okrepila, apetit se je vrnil, noči so bile prespane in spet sem lahko dojemala radost ob mojem hvala Bogu takrat zdravemu sinu. Vsa priznanja dragi Ingrid tudi zato, da mi je zaradi previdnosti in preventive sama priskrbela urgentni datum pri psihiatru. Z njo sem se lahko prvič v življenju pogovarjala in pogovorila odprto o vsem možnem in mogočem. Zaupala sem ji in ji še danes do neba in naprej! Ja, vmes sem ji priznala, da so me obhajale črne misli in, da sem v sebi že videla moj konec v samomoru. Veste, ko si totalno na tleh, ko ti butajo možgani, divja srce in, ko se ti zrušijo vse telesne funkcije, ne misliš na nič drugega, kot na odrešitev bolečin in vseh močnih pritiskov v glavi, ki so tik pred eksplozijo. Ne, takrat nisem mogla več misliti ne na sina, ne na moža, ne na mamo, niti očeta,…. na nikogar…. In ja, ko je bil glavni orkan, cunami že preko Ingrid pomirjen in ozdravljen, sem iz spoštovanja do njene skrbnosti res odšla k psihiatru. Hehe, po tablete in na hladen, rutinski pogovor, ki me je že tam na stolu prepričal, da mi je tisto pravo, toplo, ljubezni polno roko pomoči podala samo in le – edina moja Ingrid. Samo zaradi nje in njenih Tesla terapij, ki so me ponovno obudile, me uravnale in me spet postavile v moje človeka vredne tire, danes živim (brez tablet), ljubim in sem ljubljena. Pred kratkim sem drugič postala mamica še drugemu sinu, tako, da ima moj vsakdan še kako sončno poslanstvo. Ja – obdana s tremi sončki in hvaležna v mislih dragi Ingrid, prav vsak dan… Za nič na svetu je ne bi menjala z medicino, saj sem pri njej doživela in prejela vse, kar me je potegnilo nazaj  iz začaranega črnega vrtinca.

ps: Razpisala sem se na dolgo z namenom, da morda še komu pomagam z info, kam in kako v težavah. Zase vem, da je bila informacija, kje najdem Ingrid, vredna življenja mamice dveh prekrasnih srčkov. Zapomnite si in delite naprej, v kolikor ne potrebujete sami. Srečno!

2019

Nada (79 let), Lesce

Pod bakreno PIRAMIDO (v sede) občutim same najboljše občutke. Med drugim me že po nekaj minutah boža rahla toplota s polno energije, ki mi po končani seansi (15 – 20 min) daje ponovni polet in voljo do vsakdanjega dela, sprehodov ali druženja.

Če me kadarkoli kaj bolj boli, si VELIKO BAKRENO PIRAMIDO položim kar direktno na obolel del telesa (npr. na operirano koleno), pa vam povem, da se že v parih minutah zmanjša bolečina in oteklina. Neverjetno.

Glede na čas moje intenzivne in redne uporabe v 8 mesecih lahko zatrdim, da brez »nje« ne bi rada več živela. Daje mi moč, varnost in veliko manj bolečin. Vsakokrat se veselim trenutka, ko sedem pod »izvir« naravne energije 2x na dan.

Prepričana pa sem tudi, da je uporaba VELIKE BAKRENE PIRAMIDE ob izjemni terapiji TESLA metamorfoze zdravja v leže (po Nikoli Tesli), idealna rešitev za človeka na vseh nivojih tukaj in zdaj. Kombinacija prinaša ZDRAVJE! Nikola Tesla je že vedel, kaj nam zapušča …. Hvala tudi njemu!

Priporočam vse skupaj in vsako stvar posebej!

2019, julij

Alojzij, Dolenjska

Pri zadnjem obisku sredi vročega julija 2019, nas je gospod Alojzij iz Dolenjske sprejel nasmejan in še, pa še zadovoljen. Po uporabi naše  piramide enostavno nima več nobenih težav z amputirano nogo.

Njegovo sporočilo:

Hudo vneta noga – gnojna rana po amputaciji iz katere je teklo,  se je po uporabi 3 x po 10 dni, 2x na dan po 1/2 ure, v celoti zacelila. Od takrat naprej z nogo ni nobenih težav, ne bolečin. Svojo dragoceno izkušnjo, ki mu je rešila življenje, je seveda z veseljem pripravljen deliti med ljudi z enakimi ali podobnimi težavami. Njegovo telefonsko številko dobite v SOS Therapy. Za pogovor je na voljo tudi njegova žena Silva, ki je ves čas zdravljenja in tudi še danes, skrbela in skrbi za moža. V času najhujšega, je ona poskrbela, da je bila piramida pravilno uporabljena in, da je maksimalno odslužila svojemu namenu.???? Res je opravila izjemno nalogo – rešila je življenje!

BIO PIRAMIDA JP

anonimna gospa

Pozdravljeni,

naključje je hotelo, da sem pred leti, v začetku maja prišla v kontakt z gospodom Prahom, ki mi je predstavil piramido. Ker sem imela 5 let težave z zanositvijo sem se odločila za nakup piramide, saj sem si mislila, da če sem že toliko vsega preizkusila, bom pa še to. Zanimivo, gospod Mižigoj je takoj zatrdil, da mi bo piramida pomagala pri zanositvi in, da naj jo pričakujem nekako v 4 mesecih. V septembru sem šla drugič na umetno oploditev in v začetku oktobra sem končno zagledala dve črtice na testu. Mižigojeva napoved se je dobesedno uresničila.  Piramida mi je pomagala do željenega cilja. Z možem sva bila nepopisno srečna.

Hvalaaaa.

Danes nama življenje krasi naša punčka, naš sonček.

zahvalna in presrečna mamica

ps.:

gospa je pripravljena izkušnjo podeliti »v živo« ali po telefonu, le resnim parom, ki obiščejo SOS Therapy

23.7. 2019

KOREKCIJA HRBTENICE

Lojze, Ribnica

PREJ (desna noga cca 2,5 cm daljša)

POTEM (po 20 min)  barva nogavic je svetlejša zaradi bliskavice v foto aparatu

marec, 2019

KOREKCIJA HRBTENICE

Rudi Antolin, Lesce

je mehčanje, uravnavanje, raztezanje, regeneriranje, povezava z živci, pretok energije

POTEK PO KORAKIH

Ugotovitve mojstrice “korekcije” v predhodnem pogovoru

Gospod ima močno deformacijo v hrbtenici. Konstantne bolečine ga ovirajo pri vsakodnevnih opravilih, še zlasti pri gibanju. Izrazite bolečine v levem kolku opravičujejo »šepanje« in krivo hrbtenico. Težko vstaja in trpi, ko dolgo hodi. Občutek »želeja« in gluhosti v obeh podplatih. Ortoped ga je pred letom dni naročil na operativni poseg levega kolka. Čaka na datum. Bolečine se stopnjujejo, kar ni čudno, saj je ortoped v rentgenski sliki odčital močno obrabo kolčnega sklepa.

Zaznave v stoječem stanju pred prvo korekcijo

Tik pred prvo korekcijo že v stoječem stanju opazim krivo hrbtenico, nepravilna višina na desni nogi in neravnovesje v telesu – drža zgornje polovice telesa se opazno nagiba v desno stran in naprej.

Prva korekcija

Prvi pregled hrbtenice je pokazal močno blokado v torakalnem in ledvenem delu… V ledvenem delu so vretenca stisnjena skupaj, kar pomeni, da med vretenci ni več dovolj medvretenčnega prostora. To lahko privede do ukleščenega živca, težav z nogami, močnih bolečin v kolkih in medenici. Bolečine se stopnjujejo zlasti v trtici in križu… Medenica je »zarotirana« in ponovno ugotavljam, da je sporna dolžina v nogah. Desna je krajša od leve… V torakalnem delu so vretenca zamaknjena v desno stran, kar se vidi že v rahli skoliozi in zato je desna rama avtomatsko višja od leve (privzdignjena navzgor in naprej). Tudi v tem delu so vretenca skupaj, skoraj stisnjena…

Po prvi korekciji (stanje takoj po terapiji)

Stanje je boljše, prve zakrčene spone so popustile. Hrbtenica se je malenkost poravnala in zmehčala. Tudi desna rama je popustila, a je še vedno privzdignjena in naprej. V nogah se vidi boljša stabilnost, desna noga je bila za cca 2,5 cm krajša od leve. Zdaj sta skoraj obe enaki. Gospod ugotavlja, da je bolečina popustila, predvsem na levi strani. Gospod dobi navodila in dobi termin za drugo korekcijo čez 1 teden.

Druga korekcija 

Poudarek na obravnavi ledvenega dela hrbtenice, mehčanje vozličev pod lopaticami, na notranji strani kolena, na zunanji strani nad kostjo v gležnju. Križanje krajše desne noge zaradi izravnave.

Izjava gospoda

Na drugi korekciji se je očitno nekaj dokončno zgodilo. Med KOREKCIJO me je sicer malenkost bolelo, a človek potrpi, če je seznanjen, da po terapijah ne bo potrebno uživati  močnih zdravil in, da bodo bolečine dokončno popustile.

Po dveh dneh od terapije sem se zbudil kot PREROJEN. Brez bolečin. Nogi sta očitno obe enako dolgi, zdaj obremenjujem lahko tudi levo nogo (ja, tisto z obrabljenim kolkom). »Žele« se občasno še pojavlja samo v enem stopalu, stopala niso več tako občutljiva, večinoma topla in prekrvavljena.

Že dolgo nisem tako dobro in sproščeno spal. Tudi pri obračanju v postelji, me kolk ni bolel in ni bilo več potrebno z dodatno blazino podlagati – dvigovati nogo zaradi bolečin. Zjutraj sem se zbudil spočit. Zares sem hvaležen mojstrici KOREKCIJE.

Tretja korekcija

V obeh delih so vretenca že konkretno razmaknjena in imajo boljši medvretenčni prostor – ni še 100%… Medenica je poravnana in s tem sta tudi nogi enakomerno dolgi, kar se pozna v drži telesa. V torakalnem delu so vretenca manj zamaknjena v desno, kar se vidi tudi po boljši drži zgornjega dela in obeh ram. Hrbtenica je bolj gibljiva, mehka – ob prvi terapiji je bila čisto trda in ne razmigana.

Po tretji korekciji je viden zadovoljiv napredek. Gospod je imel zelo težko obliko nepravilnosti v hrbtenici, ki so delale težave tudi notranjim organom. Danes  ima stabilnost na obeh nogah, zgornji del telesa ni več tako očitno povešen v desno stran, drža je poravnana in ugotavlja, da je še bolj lahkoten in sproščen kot po drugi korekciji.

PREJ                                                     POTEM

                   

Junij 2019

izjava gospoda

Glede na današnje počutje nasploh, bi se rad najprej zahvalil mojstrici KOREKCIJE v SOS Therapy za strokovnost, vse izboljšave in nasvete, ki sem jih bil deležen pri obiskih na terapijah. Po treh mesecih, od kar sem poiskal pomoč zaradi zares nevzdržnih bolečin in situacije z obrabljenim kolkom, sem kot prerojen, »nov« človek. Že dejstvo, da sem v spomladanskem delu odpiskal kar nekaj nogometnih tekem malega nogometa, govori samo po sebi, da sem spet v formi pri mojih 60-tih .

Verjeli ali ne, sredi junija so me obvestili in povabili na operacijo kolka, na katero sem čakal več kot eno leto. Glede na izboljšave, ki so se zgodile po terapijah KOREKCIJE v SOS Therapy, sem zaenkrat  operacijo preložil na kasnejši čas, če bo še potreba po njej. Vesel sem, da je tako in še bolj bom vesel, če bo ostalo tako. Hvala! Odločil sem se, da bom enkrat mesečno obnavljal obiske v SOS Therapy in s tem morda preložil operacijo za zmeraj.

Kot sem izvedel, je v Sloveniji tovrstna obravnava korekcije hrbtenice več ali manj edina, zato vsem, ki trpite bolečine in čakate na datume pregledov in operacij, priporočam, da se pred tem naročite na obravnavo  v SOS Therapy. So zasedeni, zato pohitite …

SOLATA »flance« Ljubljanska ledenka  PREJ in PO 3 DNEH POD BIO PIRAMIDO JP

PREJ     po nakupu na tržnici 20.3. 2019

 

 

 

 

 

 

POTEM      po 3 dneh pod BIO PIRAMIDO JP ; pred saditvijo 23.3.2019

 

2019, junij

HIŠNI LJUBLJENČEK na terapiji Tesla metamorfoza ZDRAVJA

OB IZVAJANJU Tesla metamorfoze zdravja® na odrasli osebi, si vedno prostovoljno ob masažni mizi, svoj prostor privošči prijazna psička »Mica«. Tesla metamorfozo zdravja »kužka« obvezno doživlja trdo “pri miru” od začetka do konca. Po končani terapiji se veselo pretegne in se mi pride zahvalit, tako, da me nekaj sekund nepremično in globoko gleda direktno v oči. Hvaležno se me s tačko dotakne po nogi in z mimohodom okoli mene pomiga z malim repkom. Izjemni občutki.

Mica HVALA za tvojo prijaznost.

Žival s svojo neobremenjenostjo dokazuje, da je pod Tesla skalarnimi valovi nekaj, kar resnično “obstaja” in “deluje”.

Ingrid