SOS Therapy

BIO PIRAMIDA JP

   KAJ JE “BIO PIRAMIDA JP”?

BIO PIRAMIDA JP služi pospeševanju pretoka energije v energijskih centrih “čakrah” in energijskemu polju “avri”. BIO PIRAMIDA JP  med drugim krepi imunski sistem in samozavest. Ker se živo bitje ob tem balansu dobro počuti, se dobro energijsko stanje kaže tudi na zunaj, v dobri volji in v telesni energiji. Piramida oz. energija izpod piramide razbremeni stres, pospeši cirkulacijo in delovanje srca, zato tako neposredno vpliva na naše telo in počutje. BIO PIRAMIDA JP spodbuja in širi samozdravilni proces organizma. Nudi  ekspresno energijsko polnitev ob utrujenosti in izčrpanosti. Redna uporaba BIO PIRAMIDE JP lahko prepreči razvoj mnogih bolezni in sproti skrbi za energijsko ravnovesje.

Sedenje ali ležanje pod BIO PIRAMIDO JP uravnava energijski pretok, daje podporo imunskemu sistemu in vitalnost celemu organizmu, sprošča mišične, živčne napetosti, uravnava psiho, čustva, zmanjša bolečine, otekline, umirja um, srce. Organizem se dobesedno odpočije, sprosti, celo pomladi,  zavest se razširi, duhovna pot doživi osebno rast,  povečajo se samozaupanje, samozavest in kreativnost, telo pod piramido samo sebe obravnava kot kompleksno celoto.

 

 

 

Piramidna energija je izjemna, čista in brezmadežna.

BAKRENA “BIO PIRAMIDA JP” naj postane in ostane vaš vsakdanji osebni tempelj.

 

 

ZAKAJ AURA in ČAKRE?

 

     AURA                                   ČAKRE

 

 

V grobem lahko rečemo, da ima vsako človeško bitje okoli sebe lupino iz “energijskih mehurčkov”, imenovano aura. Aura je občutljiva, nevidna večplastna čista svetloba okoli telesa in nas ščiti pred škodljivimi vplivi iz okolja. V kolikor večplastna svetloba v posameznih plasteh postane zaradi stresov strgana, razpokana, poškodovana, takrat kot posledica na zadnji plasti- na fizičnem telesu, izbruhne bolezen.

Aura je okoli živega bitja sestavljena iz elektromagnetnega sevanja, ki sega od mikrovalov do ultravijolične svetlobe. Po mnenju stroke, so nizkofrekvenčni mikrovalovi in ​​infrardeči del svetlobnega spektra povezani z nizko stopnjo telesne dejavnosti (jedrska struktura, presnova, cirkulacija). Visokofrekvenčni del (UV sevanje) pa je povezan z zavestno dejavnostjo (misli, ustvarjalnost, občutki-kot so pozitivna in negativna čustva). Ruski znanstveniki so ugotovili, da lahko z manipulacijo mikrovalovne aure posegamo v našo genetiko. To omogoča zdravljenje in celo ustavitev procesa staranja. V obratni smeri to pomeni, moč pomlajevanja.

Vse našteto kot proces v “starodavnih civilizacijah” zmore regulirati še vedno energija izpod piramid; BIO PIRAMID JP.

več O PIRAMIDAH

PONUDBA “BIO PIRAMID JP”

1. BAKRENA “BIO PIRAMIDA JP”  VRTNA odlična za počitek, meditacijo, …

BIO PIRAMIDE JP pospešijo pretok energije v energijskih centrih “čakrah” in energijskemu polju “auri”.

Uporaba

Za optimalni pretok energije se sedi ali leži v polju na sredini pod piramido, kot je prikazano na sliki (sede, leže). Takoj se vzpostavi stanje popolne sprostitve. Poudarek koncentracije mora biti na obstoječih težavah, ker je energija inteligentna in se usmeri točno tja, kjer so trenutno naše misli. Misli naj bodo zato pozitivne in optimistične.

Terapija se izvaja

*2 x na dan / 10 – 15 minut.

*10 zaporednih dni-priporočeno ob isti uri

po 10 tih dneh se prekine za 4 dni, nato se zaporedje ponovi, možna je uporaba tudi po lastni presoji in počutju

 Pri celotni obravnavi je zares pomembna rednost in vztrajnost. 

Ponavlja se toliko časa, dokler se ne zazna izboljšav. Po izboljšavah se uporablja bio piramido JP po potrebi, čeprav priporočamo konstantno 2 – 3 x tedensko. Uporaba BIO PIRAMIDE JP je čudovita, ko še ni nobenih težav in se vsakodnevno pod njo nabira moči, se umirja in meditira. Meditacije so brez dvoma izjemne, poglobljene in učinkovite. Uporaba BIO PIRAMIDE JP je nujna, ko se zaznajo prve (akutne) težave in obvezna, ko nastanejo težja (kronična) obolenja ali poškodbe.

2. STEKLENA “BIO PIRAMIDA JP”  mala in prenosljiva

BIO PIRAMIDE JP pospešijo pretok energije v energijskih centrih “čakrah” in energijskemu polju “auri”.

Steklena BIO PIRAMIDA JP je odlična “žepna” izvedba in dežurna “prva pomoč”. Vedno je lahko v torbici, avtu, v službi ali na potovanju.

Steklena BIO PIRAMIDA JP je ročno izdelana v Sloveniji po posebnih načrtih in postopkih. Oblika, prilagojena aplikacija omogoča neprimerljiv in močan učinek. Vsaka piramida je absolutno energijsko edinstveno umerjena in, če se jo pravilno ne uporablja, enostavno NE deluje.

Uporaba

Obe roki pravilno položimo na stranice in ploskev piramide ali pa jo direktno položimo na oboleli oz. boleči del telesa.

Terapija se izvaja

* 2 – 3 x na dan / 10 – 15 minut

* KADARKOLI, ko jo “hipno” potrebujemo: ob pomanjkanju energije, glavobolu, migreni, utrujenosti, zaspanosti

_______________________________

3. BAKRENA “BIO PIRAMIDA JP”  mobilna – na premičnem stojalu

BIO PIRAMIDE JP pospešijo pretok energije v energijskih centrih “čakrah” in energijskemu polju “auri”.

mobilna – premična

BAKRENA “BIO PIRAMIDA JP” mobilna je še posebej primerna za uporabnike invalidskih vozičkov in tiste, ki BIO PIRAMIDO JP vzamejo s seboj kamorkoli želijo. (na vrt, v toplice, na morje, v zdravilišče, na vikend, v bolnico, ….)

Terapija se izvaja

* 2 x na dan / 10 – 15 minut

*10 zaporednih dni – priporočeno ob isti uri, ni nujno

po 10 tih dneh se prekine za 4 dni, nato se zaporedje ponovi ali se jo uporablja po lastni presoji in počutju.

 Pri celotni obravnavi je zares pomembna rednost in vztrajnost. 

____________________________________________________________________________________________

4. BAKRENA “BIO PIRAMIDA JP”  zidna – fiksno montirana na trdno podlago

BIO PIRAMIDE JP pospešijo pretok energije v energijskih centrih “čakrah” in energijskemu polju “auri”.

fiksno montirana na zidu

                             

 

 

BAKRENA “BIO PIRAMIDA JP” zidna je zelo primerna za starejše in težje gibljive, ker imajo že pripravljeno in umerjeno BIO PIRAMIDO JP vedno na enem stacionarnem mestu v stanovanju ali na izbrani lokaciji.

Terapija se izvaja

*2 x na dan / 10 – 15 minut.

*10 zaporednih dni-priporočeno ob isti uri, ni nujno

po 10 tih dneh se prekine za 4 dni, nato se zaporedje ponovi ali se jo uporablja po lastni presoji in počutju.

 Pri celotni obravnavi je zares pomembna rednost in vztrajnost. 

___________________________________________

Kaj pomeni sedeti ali ležati pod “BIO PIRAMIDO JP”?

To je vnos energije preko kozmičnega interneta. Zdravju podporna BIO PIRAMIDA JP Vam v vašem domačem prostoru ali na izbrani lokaciji pomaga izboljšati celično energijo, nudi oporo zdravju in opazno vrača vitalnost. Hitro je začutiti izboljšano splošno zdravje in uravnotežen psihofizični občutek.

Kaj se čuti med aplikacijo pri uporabi vseh modelov BIO PIRAMID JP?

Skozi močna energijska polja preko BIO PIRAMID JP, številni uporabniki čutijo ugodje, globok počitek, mravljinčenje po vsem telesu ali občutke, ki so podobni toploti ali hladu. To so normalne reakcije, ki po koncu terapije izzvenijo in niso moteče. Te reakcije dokazujejo, da se energija resnično premika in pretaka po telesu.

Koristi

Terapija lahko poteka kadarkoli v dnevu na vašem domu ali na izbrani lokaciji in jo lahko koristijo vsi družinski člani, živali in rastline. Poleg tega bio piramida JP omogoča revitalizacijo vode izpod pipe v živo vodo, ki je primerna za uživanje, za čiščenje telesa in tudi za pomlajevanje kože. V ta namen se voda vlije v večji stekleni vrč, na katerega je postavljena BIO PIRAMIDA JP. Voda se pusti čez noč. Zjutraj se to vodo pije na prazen želodec za čiščenje, se z njo škropi po koži, pije preko dneva za žejo ali celo z njo kuha in se umiva.

Rezultati so opazni v zelo kratkem času.

priporočilo

BAKRENE BIO PIRAMIDE JP so izrazito energijsko močnejše, zato jih ni priporočljivo enačiti z malimi steklenimi. Vsaka premore svojo moč, podporo in lastno poslanstvo.

Za življenje “modernega” človeka sta priporočljivi in skoraj “nujni” obe.

 

POMEMBNO OPOZORILO

Energija je čista, zdravju koristna in neškodljiva. Za vse prekinitve ali zmanjšano jemanje zdravil zaradi boljšega počutja, se obvezno pred tem posvetujte s svojim osebnim zdravnikom.

Osebam, ki v sebi nosijo srčni spodbujevalnik ali uporabljajo kaj podobnega, prepovedujemo uporabo BIO PIRAMID JP. V tem primeru se za pojasnilo in nasvet obrnite na svetovalca za BIO PIRAMIDE JP.

REFERENCE

 • neplodnost (zanositev) se je uspešno zgodila v samo štirih mesecih
 • prekomerna utrujenost je bila rešena  v nekaj minutah z novo energijo izpod piramide
 • dojenčki so lažje zaspali, ker so krči popustili
 • mentalne težave, tudi na področju bipolarne motnje, so se izboljšale
 • izčrpanost, nespečnost in utrujenost so postopoma izginile
 • glavoboli in migrene so izzveneli
 • izboljšal se je vid in ostrina vida
 • zobobol in obolele dlesni so s piramidami umirjali tudi pri malčkih
 • kašelj kot posledica alergije je bil ublažen
 • boleči sklepi (na rokah, kolkih, kolenih…) se umirijo po daljšem in vztrajnem ponavljanju terapij 2 x dnevno po 20 min – manj okornosti, bolečin, oteklosti, vnetij, lažja hoja, gibanje
 • težke, utrujene, boleče noge so dobile hitrejši pretok – bolečine odnehale
 • inkontinenca urinska se je polagoma umirila, oseba je postala spet »suha«
 • bolečine v hrbtenici in v hrbtu so izginile v samo štirih do desetih dneh (stisnjeni živci in zakrčene mišice so popustili)
 • pri osteoporozi je prišlo do izboljšanja gibljivosti
 • tudi pri gastritisu in artritisu je bila piramida zelo uspešna
 • ustavil se je napredek gangrene na nogi in dolgotrajno vnetje rane
 • ublažili so mišično distrofijo (šibkost in izguba mišic)
 • zdravili ledvično bolezen
 • Parkinsonovo bolezen, boreliozo omilili v dnevnih počutjih
 • zdravi so z rednim sedenjem ali meditiranjem dosegli popolno vitalnost,
 • umirjenost, radost, dodaten zagon in energijo

več v REFERENCE – IZKUŠNJE STRANK

KONKRETNE ZAZNAVE

BOLNI

pospešijo se zdravilni procesi, rehabilitacije, okrevanja, več moči za fizične terapije

ZDRAVI

preventiva, sproščanje, meditacija, relaksacija, revitalizacija

ŠPORTNIKI

krepitev, dvig samozavesti, vztrajnost, moč, odločnost – psihološki učinki, manj bolečin pri poškodbah, aktivno sproščanje pred in po naporih, notranja umirjenost, odprava stresa

OTROCI

umirjanje pri hiperaktivnosti, podpora pri zbranosti in odlični rezultati pri učenju, koncentraciji, več vzdržljivosti, vztrajnosti, poslušnosti, manj agresije, strahu, vzkipljivosti, joka, mirno spanje, zunanja in notranja umirjenost …

pomagajte si z BIO PIRAMIDO JP           

 

Energija BIO PIRAMIDE JP pomaga tudi za tisto, česar še mi ne vemo, pa se bo morda “zgodilo” prav vam v vašem primeru.

Hvaležni bomo, če javite vašo izkušnjo, saj z njo lahko pomagate nekomu, ki ima podobno težavo.

vašo prijaznost bomo nagradili

  pišite: naravnaenergija369@gmail.com

ENERVITA BIO

Janez Prah s. p.

Cerov Log 112 A, 8310 Šentjernej

jp.piramida@gmail.com

www.enervita.bio

MODELNA ZAŠČITA

BIO PIRAMIDA JP je modelno zaščitena na uradu RS za intelektualno lastnino.

Izdelek je avtorsko zaščiten.

vir Janez Prah